areBryan Ardis heter han, og er en amerikansk kiropraktor og varsler. I det siste har han kommet med en rekke sjokkerende avsløringer angående Covid-19. Disse avsløringene er nok noe folk flest vil ha problemer med å greie brette tankene rundt, men akkurat det er ikke noe jeg kan ta hensyn til. Jeg formidler informasjon, og så er resten opp til deg som leser dette. Ta det til deg eller la være. 

Ardis var blant de første som fortalte oss hvilken drakonisk svindel medikamentet Remdesivir egentlig er. Dette ble påstått å være et nytt medikament som var virksomt mot Covid-19. I realiteten var medikamentet slett ikke nytt, siden det hadde blitt testet ut mot ebola tidligere på 2000-tallet. Og medikamentet var heller ikke virksomt, men viste seg tvert i mot å være altfor giftig til å kunne brukes på mennesker. Under koronapandemien gikk likevel Anthony Fauci, direktør for amerikanske National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), ut og banet vei for den nåværende utstrakte bruken av Remdesivir. Det er rett og slett helt umulig at Fauci ikke har vært kjent med farene med Remdesivir. Han ha visst om dette, og han er derfor skyldig i å ha forårsaket døden for mengder av Covid-19 syke mennesker som har blitt behandlet med denne giften. I dag er faktisk Remdesivir det eneste godkjente medikamentet for behandling av Covid-19 ved sykehus i USA(!) Gråten sitter løst hos Ardis når han forsøker få fram at dette medikamentet nå skal bli gitt til spebarn også — sjekk intervjuet med ham nederst.

Men så til selve kjernen for det denne artikkelen handler om, nemlig hvordan de har lyktes å skape illusjonen av en farlig pandemi forskyldt av et koronavirus. For et stykke tid siden kom talkshow-verten Stew Peters med en kryptisk advarsel hvor han formante folk om å ikke drikke vann rett fra krana. Her er det han sa (video på ett minutt):

Stew Peters advarer folk mot å drikke vannet rett fra krana…

Peters kunne den gang ikke si noe om grunnen til sin advarsel og hvem han hadde fått informasjonen fra, men nå tyder ting sterkt på at kilden var kiropraktoren Bryan Ardis.

Ardis forteller i et intervju med Peters (nederst) at han stusset over amerikanske helsemyndigheter bagatellisering av den medisinske effekten til såkalte monoklonale antistoffer. For å forklare hva dette er for noe, tenk deg at du blir bitt av en farlig giftslange. På sykehuset vil de forsøke redde livet ditt ved å gi deg en motgift. De aktive stoffene i denne typen motgift er ofte, nettopp, monoklonale antistoffer.

Det skulle vise seg at disse antistoffene faktisk har en reduserende effekt på Covid-19, og det fikk Ardis til å spekulere over den virkelige årsaken til denne sykdommen… Kunne det dreie seg om noe helt annet enn koronaviruset? Hva om sannheten viste seg å være det helt utenkelige, nemlig det mest originale biovåpenet av dem alle: Slangegift! Slangen er jo også selve symbolet på ondskap i Bibelen, så her er det også potensiell symbolikk ute og går. Jeg mener, denne maktkabalen som står bak covid-bedraget består jo av satanister, må vite.

Ardis forteller om de såkalte faktasjekkerne på Internett, at de ofte bare er betalte agenter som sprer løgn og propaganda. Derfor undersøkte han om faktasjekkere hadde forsøkt å tilbakevise sammenhengen mellom slangegift og Covid-19. Og det viste seg å stemme. Han oppdaget faktisk mengder av innbitte eksempler på faktasjekkere som forsøkte å avvise en hver sammenheng mellom Covid-19 og slangegift. Smitten var, i følge faktasjekkerne, koronavirus som kom fra flaggermus! Ingenting annet. Men, som Ardis skulle oppdage, fantes det kinesiske forskere som tilbakeviste at flaggermus kunne være opphav til dette koronaviruset. Forskernes begrunnelse var at den genetiske oppbygningen til antistoffene hos Covid-19 syke umuliggjorde en flaggermus-opprinnelse. Tvert i mot virket smitten å være — tadaaa — ikke koronavirus, men slangegift fra to typer giftslanger: kongekobra og kinesisk krait.

Ardis snublet deretter over en fransk studie som omtalte nikotin-reseptorer i menneskehjernen. Disse reseptorene styrer kroppens pust og oksygenopptak, og proteiner i giften til disse to slangene binder seg hardt til de. Når gift-proteinene binder seg til nikotin-reseptorene, blir konsekvensen at man ikke får puste. I tillegg beskrev studien hvordan koronavaksinens overflateprotein og disse gift-proteinene var så og si identiske.

Det viser seg å være 19 forskjellige toksiner i giften fra en kongekobra («Covid-19″…), og disse toksinene angriper hvert sitt spesifikke organ i kroppen. Organer som f.eks. hjertet hos en hjertepasient, leveren hos en hepatittpasient osv. Begynner du å skjønne tegninga?

Men vent, det følger mer… Ardis fikk høre om en lege ved universitetet i Pittsburg, som på den tid hadde brukt 5 måneder på å undersøke korona-overflateproteinets oppbygning. Bing Liu het denne legen, og i sitt arbeid forsøkte han å kaste lys over mystikken forbundet med SARS-CoV-2 viruset. På et tidspunkt annonserte Liu at han hadde gjort banebrytende funn, og at han ville redegjøre for disse funnene på en kommende pressekonferanse. Men før denne pressekonferansen nådde å finne sted skjedde det en tragedie. TV-nyhetene kommenterte det inntrufne på denne måten (10 sekunder video):

TV-nyhetene melder om det tragedien i forbindelse med forskeren Bing Liu

Bing Lius sjef har etter dødsfallet bedyret at universitetet akter å publisere funnene til avdøde Liu, men det har fortsatt ikke skjedd. Og nå har det gått ett og et halvt år. Det er ikke spesielt vanskelig å tenke seg til hva som har skjedd her…

Bare for å ikke gjøre denne artikkelen for lang, skal jeg runde av med et ganske naturlig spørsmål: Hvordan har noen greid å lure slangegift i folk, og derved skape en illusjon om et farlig virus og tilhørende sykdom kalt Covid-19? Jo, på to forskjellige måter: for det første ved at medikamentet Remdesivir egentlig er laget av slangegiften(!), og for det andre ved å tilsette slangegiften i folks drikkevann! Som Ardis også sier, tror han ikke at vannverks-ansatte er med på agendaen, men at såkalte «kontraktører» forbundet med vannverkene er de som i all hemmelighet tilsetter giften i drikkevannet. Av denne grunn kan det være en idé å ikke drikke vannet rett fra springen, slik Stew Peters opprinnelig advarte om. Nei, selv ikke her i «trygge, lille Norge». (Ha, ha, jeg måtte vel presisere det, siden vi nordmenn liker å tro at landet vårt er magisk unntatt fra all ondskap).

Se hele intervjuet med Bryan Ardis her, og få med deg alle detaljene (snaut en time langt):

Bryan Ardis intervjuet av Stew Peters. Hvis ønskelig, se i fullskjerm-modus her.

Hvis jeg skal gi en avsluttende kommentar for min egen del, vil jeg si at det som Ardis tar opp i denne artikkelen bare er delvis forklaringen på fenomenet Covid-19. Utrullingen av 5G og tilhørende strålesyke har et helt likt symptommønster som Covid-19, og vi kan se at utrullingen av denne teknologien har skjedd rett i forkant på de stedene som har opplevd de største utbruddene. (Og så var det ordinær influensa da… Den forsvant bare under koronakrisen. Ha, ha, de «omdøpte» influensa til Covid-19 for anledningen, noe som fikk opp covid-tallene betydelig). I en senere artikkel skal jeg ta opp Pasteurs mikrobeteori, for den holder nemlig ikke vann.. Hva betyr det? Jo, det betyr følgende: Ingen har noen gang kunnet bruke vanntett vitenskap til å påvise eksistensen av virus. Påstanden om at virus finnes og at de skaper sykdom er bare, nettopp, grunnløse påstander. Sjokkerende men sant. Idéen om små, usynlige virus som kan ødelegge helsa di fullstendig er det perfekte våpen for å holde folk under fryktbasert kontroll. De som har innbilt menneskeheten dette har i tillegg kunnet gjøre mye penger på det…

Vi trenger dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til jobben vår i disse ekstreme tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på de to gruppene våre på Facebook og Mewe. Hvis du vil hjelpe med å holde oss gående, tar vi i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame