areJeg har akkurat postet en video på denne bloggens Bitchute-kanal, og jeg velger å lage en artikkel ut av dette stoffet. Heller det enn å bare poste videoen alene på sosiale media (Facebook og Mewe). Gruppa på Facebook ligger såpass tynt an nå, at den trolig ville blitt nedstengt om videoen ble synlig på veggen der. Grunnen til at gruppa henger i en tynn tråd på Facebook beror på det faktum at visse tema ikke får lov til å bli nevnt. Facebook er en beskytter av samfunnsfiendtlige krefter, og bedriver derfor sensur. Kort og greit.

Temaet som tas opp i videoen under, er det utbredte salget av små barn verden over. Disse barna blir solgt til lyssky industri eller ekstremt mentalt forstyrrede voksne, hvor de bruker blir til seksuell- og annen forlystelse. Barna blir behandlet som om de er forbruksvare. Somme tider pågår mishandlingen av disse barna over flere år, andre ganger kortere tid. I akkurat denne videoen kan vi høre om to jenter som, basert på egen erfaring, forteller om den såkalte snuff-film industrien. Dette er en filmindustri hvor filmene viser mishandling som ender i autentiske drap. I denne sammenheng drap på barn.

Det er ikke så mye mer å si utover dette… Hvis du i det hele tatt klarer det, lytt til hva disse to jentene forteller. De har selv opplevd dette marerittet, og mirakuløst nok overlevd. Nå står de fram som varslere. Vit at det etter hvert finnes mange med samme budskap.

Det sataniske elementet står svært sterkt på denne ellers så vakre planeten, og situasjonen skriker etter en opprydning. Som antydet, jeg poster dette fordi vi ikke lengre kan se en annen vei. Dette er uvanlig sterk kost, så vurdér nøye om du ønsker å ta rede på hva som her blir fortalt…

To jenter forteller sin grusomme historie… Se i full størrelse her.

Vi trenger dere!

Kiri og jeg ønsker å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til en stor del av vårt virke i denne ekstreme tiden, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få gratis tilgang, både på bloggen, gruppene våre på Facebook og Mewe, pluss våre videokanaler. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, blir vi veldig glade for det. Vi tar i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame