are’Operation Paperclip’ er navnet på en gigantisk operasjon som fant sted i kjølvannet av andre verdenskrig. Under denne operasjonen ble 1600 tyske vitenskapsmenn, deriblant mange krigsforbrytere, overført til USA i største hemmelighet. Flere av de havnet i det amerikanske militæret, hvor de fikk lov til å videreutvikle sin mørke kompetanse. For flere av disse var denne kompetansen noe de hadde ervervet under andre verdenskrig. 

Blant disse krigsforbryterne finner vi Werner Von Braun, som senere fikk en høy stilling hos NASA, og ble sentral i utviklingen av rakettmotorer der. En annen grov krigsforbryter som ble hentet til Statene under samme operasjon var Josef Mengele, også kjent som «dødsengelen». I USA fikk han lov til å videreutvikle sin mind-control teknologi kjent som MK ULTRA, faktisk uten at navnet på teknologien ble forandret (en tysk forkortelse). Dette var kunnskap Mengele hadde oppnådd ved å eksperimentere på forsvarsløse krigsfanger. I USA ble han referert til som «Dr. Green» eller «Dr. Black», avhengig av hvilken institusjon han befant seg ved.

En bok av Annie Jacobsen

Under kan du finne et foredrag ved Annie Jacobsen, forfatter av bl.a. boka «Operation Paperclip: The Secret Intelligence Program that Brought Nazi Scientists to America». Stoff som dette er fullstendig utelatt i akademia, og det burde få mange flere til å stille sterke spørsmålstegn ved vår såkalt ’høyere utdanning’. Hvem har forfattet akademias løgnaktige og høyst mangelfulle versjon av historien, og hvilke motiver lå bak?

Forfatter Annie Jacobsen forteller om den superhemmelige ’Operation Paperclip. Hvis du vil, kan du se denne videoen i full størrelse her.’

Vi trenger dere!

Kiri og jeg ønsker å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til en stor del av vårt virke i denne ekstreme tiden, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få gratis tilgang, både på bloggen, gruppene våre på Facebook og Mewe, pluss våre videokanaler. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, blir vi veldig glade for det. Vi tar i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame