areSom mange sikkert har fått med seg, har det vært en god del oppstyr rundt en viss Bergens-lege. Denne legen heter Axel Heienberg, og han hadde «frekkhetens nådegave» ved at han anbefalte en av sine pasienter, en eldre dame, å stå over fjerde dose av koronavaksinen. Ved dette har Heienberg gått mot de offentlige anbefalingene, som sier at alle som er 65 år eller eldre burde ta vaksinen.
– Risikoen for å bli alvorlig syk av covid-19 er på linje med influensa. Og vaksinen er ikke avklart til å være trygg nok til at det rettferdiggjør vaksinering av alle over 65 år, sier han.

Heienberg mener at hans forpliktelser ovenfor legeløftet (den Hippokratiske ed) veier tyngre enn hensynet til statlige anbefalinger:
– Den hippokratiske ed sier at en først av alt ikke skal skade. I denne saken ser jeg det som sannsynlig at vi skader mer enn vi gagner. Det er veldig underkommunisert, sier Heienberg til Bergens Tidende (BT).

Faksimile: Bergens Tidende da saken først så dagens lys…

Han bedyrer at han hadde gjort grundige undersøkelser før han valgte å gå ut mot de statlige anbefalingene. Konklusjonen ble at det er for mange risika forbundet med vaksinen i forhold til den relaterte sykdommen. Nå er det slik at leger har en viss handlefrihet i saker som dette, men å tilsidesette de offentlige rådene kan allikevel raskt spinne på seg harske reaksjoner. Især hvis dette innebærer å dra profitable legemidlers (påståtte) fortreffelighet i tvil, og koronavaksinen er definitivt et profitabelt legemiddel. Flere leger har fått oppleve å bli slått ned på i sammenhenger som dette, og det er nok denne «klubben» Heienberg nå har slumpet til å bli medlem i. I ytterste konsekvens risikerer leger å miste lisensen dersom de våger stikke nesa for langt fram med vaksineskepsis.

En pårørende av den eldre kvinnelige pasienten berettet Heienbergs «faglige uforsvarlighet» inn for pressen, og straks etter var spetakkelet i gang. Overlege ved Folkehelseinstituttet (FHI), Preben Aavitsland, var kjapt ute med sinnarynker i pannen:
– Vi liker det ikke. Vi mener at fastlegene ikke skal overprøve vaksinasjonsrådene, skriver FHI-han om Heienbergs praksis i en e-post til BT. Her skal det nevnes at Aavitsland promoterte skandalevaksinen for svineinfluensa i 2009. Nå heier han fram en enda større skandale.

– Jeg skal jo egentlig si det samme som FHI og retningslinjene nasjonalt, men jeg må svare ærlig når folk spør meg direkte. Jeg har ikke samvittighet til å lyve.

(Axel Heienberg til bt)

Fylkeslege Sjur Lehmann mente at det inntrufne kunne medføre at det ble opprettet tilsynssak mot Heienberg.
– Vi har mottatt en bekymringsmelding og fått med oss det Heienberg sier til BT. Han kan i utgangspunktet mene det han vil, men vi forutsetter at han driver forsvarlig praksis, sier fylkeslegen til BT.

Lehmann mener Heienberg tar feil i sine uttalelser angående koronavaksinen, men at også at det måtte være lov å si feilaktige ting i en offentlig debatt.
– En har derimot ikke frihet til å feilbehandle på tvers av nasjonale retningslinjer. Det er dette vi må vurdere, sier Lehmann.

Vel, nå har fylkeslegen valgt å ikke åpne tilsynssak mot Heienberg. Kanskje det medisinske etablissementet ikke turde skyve sin fotsoldat, fylkeslegen, lenger ut i manesjen? Det kunne jo nemlig skape enda større fokus på denne allerede hardt prøvede vaksinen… Koronavaksinen er nemlig forbundet med avskrekkende store mengder skader og dødsfall, og er derfor blitt en medisinsk pussbyll av sjeldent store dimensjoner. Ikke bare det, den er også en formidabel politisk pussbyll. Ledende politikere og myndighets-snakkehoder ala Nakstad bør bli stilt til rette for å ha blindt promotert vaksinen. «Jeg visste ikke» duger definitivt ikke som unnskyldning i denne sammenheng. Landsforvaltningen har nemlig rikelig tilgang på ekspertutvalg, spesielt hva helsespørsmål angår. Blant annet står hele FHI til disposisjon i situasjoner som denne. (Men ønsker FHI rapportere ærlig og autentisk, eller er de under hælen på den profittkåte legemiddelindustrien? Det er faktisk et berettiget spørsmål, basert på konkret erfaring!)

Fram til nå har svineinfluensavaksinen blitt betegnet som den største vaksineskandale noensinne, med et uakseptabelt høyt antall dødsfall og alvorlige bivirkninger heftet ved seg. Rundt 350 millioner kroner har blitt utbetalt til nordmenn som ble alvorlig skadet av denne vaksinen, og antall kompenserte individer utgjør trolig bare et lite mindretall av alle som burde vært kompensert. Koronavaksinen er imidlertid forbundet med et mangedobbelt antall skader og dødsfall hvis vi sammenligner med svineinfluensavaksinen. Allikevel er koronavaksinen fortsatt på markedet. Svineinfluensavaksinen ble trukket tilbake for en brøkdel av det denne vaksinen har forårsaket. Man kan sannelig lure på hvor mange tusen prosent flere tilfeller av skader og dødsfall koronavaksinen vil nå å bli tilskrevet før den blir tatt av markedet. Her lurer ekstrem korrupsjon under overflaten, for basert på tørre tall er koronavaksinen i særklasse den største vaksineskandale noensinne. Men av én eller annen grunn får ikke dette lov til å bli sagt i det offentlige rom. Hvorfor tar ikke «myndigheter» til orde i denne sammenheng? Og hvorfor i huleste er alle leger og sykepleiere musestille, de som har hatt så gode forutsetninger for å sette seg inn i disse tallene? Hvorfor roper de ikke opp i kor om noe de både må ha skjønt og sett i sin jobb-hverdag?

Blodrøde tall vedrørende koronavaksinen, hentet fra den amerikanske VAERS-databasen. Det er estimert at kun 1-10 prosent av alle tilfeller blir registrert, slik at disse tallene kan i realiteten være 100 ganger større…

Heienberg har vært «slem gutt» og derfor fått smake systempisken. Han er allikevel ikke den eneste som har det, langt derifra. Det er bare å spørre andre leger som har våget å uttale seg kritisk om vaksiner i det offentlige rom — uansett hvilken vaksine. Spør f.eks. Valdres-legen Sigurd Nes, som også er leder i Foreningen for fritt vaksinevalg. Han har uttrykt seg skeptisk til influensavaksine, pluss at han har karakterisert koronavaksinen som hasardiøs (se video under). I tillegg har Nes kommet med berettiget kritikk mot trådløs teknologi, og derved har han utfordret to store pengemaskiner, ikke bare én.

Sigurd Nes på NRK-programmet Debatten 12. november 2020. (Se hele programmet her)

Spør også leger som har våget uttale seg kritisk ovenfor myndighetenes absurde (påståtte) smitteverntiltak, hvor statsminister Solberg valgte å gjøre en «politisk beslutning» istedenfor en kunnskapsbasert beslutning. (Utrolig at det går an å komme unna med slikt, men ALT er mulig nå for tiden). Halvor Næss, overlege ved nevrologisk avdeling på Haukeland universitetssjukehus og professor ved Universitetet i Bergen, er én av de som har våget kritisere den elleville helsepolitikken under koronakrisen [1, 2, 3, 4]. Han var en av svært få leger som viste ryggrad og kom med svært krass kritikk av myndighetenes håndtering av denne krisen. (Til opplysning planlegger Kiri og jeg å gi både Heienberg og Næss en blomster-påskjønnelse for deres mot. Nes hadde virkelig også fortjent det, skjønt han bor så langt unna oss: i Valdres).

Heienberg sier han angrer på det han gjorde… Ikke gjør det!
(Faksimile fra BT)

Til slutt: Det jeg har forsøkt å få fram her er at «etablissementspisken» er høyst reell. Så har da også Heienberg uttalt at han angrer sin handling. Trist i grunn, men det viser vel hvilket trykk leger blir utsatt for. «Do or die…». Personlig skulle jeg ønske at Heienberg aldri hadde uttrykt anger. Det er nemlig av største viktighet å sette selve saken på førsteplass her, ikke hensynet til egen bekvemmelighet. Så dropp «jeg angrer», Heienberg, og stå heller fast ved din uttalelse om at du ikke akter å falle tilbake på dine meningsytringer. For det er nettopp det samfunnet trenger aller mest nå, nemlig mennesker som tør stå fram med sannheten og trosse stormen de uvegerlig vil havne i.

Illustrasjon: Are.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame