areRaymond Johansen, leder av Oslo Byråd, har akkurat forsøkt å toe sine hender i forbindelse med koronasvindelen. En svindel han og flere sentrale politikere i realiteten stilte seg bak. Så når han nylig rykket ut i djupstatsblekka VG og forsøkte iføre seg ridderens rustning, blir det bare ufrivillig komisk. Lure-Raymonds selvkritikk er selvfølgelig bare spill for galleriet. Nei, Raymond-mann, dette blir bare latterlig i øynene til de som har skjønt hvordan «politikk» VIRKELIG fungerer…

Nylig stod Raymond Johansen fram i en VG-artikkel, hvor han tok selvkritikk for håndteringen av koronakrisen. Det vil si, det var nok slik det var ment å skulle framstå. I artikkelen framstiller han det som om han handlet som best han kunne under krisens forløp, men i ettertid innser han at han burde «stått mer på krava» i forbindelse med gjenåpning. (Ha, ha).
− Jeg burde vært enda tøffere, sier han i VG-artikkelen.
– Det var «lett» å stenge ned samfunnet men det viste seg å være ganske vanskelig å åpne opp igjen. Jeg burde vært enda tøffere på å se på forholdsmessighet, [og] kreve at man åpnet opp.

Nice try, Raymond. Eller egentlig ikke. Sannheten er at det allerede var gjort et vedtak av maktens tinder om at denne krisen måtte skapes, og at du og resten av den norske K-klubben (Korrupsjonsklubben) løp dette ærendet. Sammen med Solberg, Høie, Støre, Nakstad, Guldvog og et knippe andre overløpere har du vært instrumental i det å skape denne politiske krisen kamuflert som en medisinsk krise.

Det har aldri foreligget sanntids-data som kunne rettferdiggjøre de katastrofalt skadelige restriksjonene dere iverksatte. Dere tok strupetak på samfunnet ved å vise til et sammenkokt, urealistisk «worst case scenario», og påstanden om at det er viktigere å ivareta helse enn frihet. Men det er ikke noe liv uten frihet. Uansett, folket gikk med på dette, og slik greide dere å piske opp tilstrekkelig frykt til å kunne iverksette lockdown.

Tilbake til VG-artikkelen: Raymond gir uttrykk for at regjeringen burde reagert raskere når sør-afrikanske eksperter avslørte at omikron var en mild variant. I dette har han selvfølgelig helt rett. Sør-Afrika var raskt på banen med informasjon som tilsa at Europa kunne slappe helt av i forbindelse med omikron. «Dette er en mild variant», lød beskjeden. Hvorfor reagerte ikke norske styresmakter umiddelbart i tråd med dette utvetydige budskapet? Og hvordan kan Raymond hevde å forstå denne enkle beskjeden annerledes nå? Vel, sør-afrikanerne ble ignorert, og det ble iverksatt nedstenging også i forbindelse med omikron.

Byrådslederen forsøker altså her å gi skinn av kritisk selv-refleksjon, men alle, absolutt alle med hodet noenlunde på rett plass kunne på forhånd skjønne hvilke økonomiske og psyko-sosiale konsekvenser lockdown-politikken ville spinne på seg. Allikevel greier nok Lure-Raymond å lure mange når han nå står fram i media og later som om han tar selvkritikk. I tillegg gir han skinn av å være uenig med andre i K-klubben, og dette har en ganske enkel forklaring: Hvis målet er å skjule samrøren med de andre klubbmedlemmene — og det er definitvt målet her! — så er det smart å gi skinn av distanse. Og denne distansen skaper han enkelt ved å late som om han er uenig med de. Slik skifter medlemmene til stadighet roller ovenfor hverandre i et spill kjent som «good cop/bad cop». Et eksempel på dette er da Høie nærmest beordret «motvillige» Raymond om å stenge ned Oslo. Det hele var bare spill for å avlede folkets oppmerksomhet over på person istedenfor sak.

Her deltar to av klubbmedlemmene i enda et av agendaens underbruk, nemlig Pridefestivalen i Oslo, 22. juni 2019. Til venstre har vi overvektige Raymond, til høyre nåværende statsminister.

Sånn, det får duge som en kvikk innføring i psykologiske operasjoner kamuflert som «politikk». Ridder Raymond booket spalteplass i djupstatsblekka VG, men rustningen han forsøkte iføre seg hadde blitt for liten. Fordi han selv har blitt for tjukk — stinn av løgner og dårlig karma.

Hovedillustrasjon (av Raymond Johansen): Dorthe Moe Lianes. Lisens: CC BY-SA 4.0

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame