are_thmb_fin
Are

Ikke før har det blitt noenlunde rolig rundt «korona» (vel, langt fra helt), så er det på’an igjen med ny virus-krisemaksimering. Apekopper, LayV, Marburg-virus og nå TOMAT-INFLUENSA! Man skulle jo tro at dette var manuset til tidenes lavbudsjettsfilm, men det er altså en autentisk beskrivelse av det som nå skjer. Så, ja, du leste riktig: Nå skal vi være livredde for et virus som, etter sigende, forårsaker røde blemmer på huden. Disse blemmene kan bli like store som tomater. Bø!

I følge en forskningsrapport kan tomatinfluensa være en såkalt hånd-, fot- og munnsykdom, dvs. en virusinfeksjon som kan gi blemmer og rødhet i munnen, samt utslett i hender og under fotsålene. Sykdommen skal være oppdaget ganske nylig, og fram til nå er den endemisk, dvs. at den bare har nådd en begrenset utbredelse. Den forekommer i all hovedsak i bare tre delstater i India, og de smittede er barn under 5 år. Men man har også greid å påvise smitten hos barn helt opp til ni år gamle — hva enn det måtte innebære. Forskere har, surprise, surprise, allerede greid å fastslå at viruset er veldig smittsomt. Tenk…

Så det interessante her: Har denne infeksjonen et alvorlig sykdomsforløp? Nei! En forskningsartikkel skriver at dette er en sjelden infeksjon, og at den ikke er spesielt utbredt. Den beskrives heller ikke som farlig/truende. Artikkelen sier videre at «på grunn av den fryktelige erfaringen vi har gjort oss med covid-19, oppfordrer vi likevel til at viruset blir sporet for å forhindre spredning». Hva sa? «Fryktelig»??? I den grad Covid-19 har framstått som fryktelig, så var det fordi korrupte media og bruken av en uegnet test med masse falske positive resultater skapte ubegrunnet frykt. (At de har brukt PCR-testen på dette viset er en skandale i seg selv). De påfølgende og totalt feilslåtte «smitteverntiltakene» var det virkelig farlige og skadelige her. Hva angår tomatinfluensa-viruset, så forteller den medisinske litteraturen oss at vi har kropper som uansett inneholder mengder diverse virus og bakterier (kroppen inneholder f.eks. flere bakterier enn kroppsceller!), uten at vi blir syke av den grunn. Men nå skal vi altså være livredd et virus som hevdes å forårsake tomatinfluensa. Fordi det synes å smitte i stor grad. Slik dreier de — atter en gang — fokuset vekk fra det virkelig viktige her, nemlig at viruset ikke er spesielt farlig, og fokuserer isteden eksklusivt på at det smitter lett. Denne strategien har allerede vist seg å fungere utmerket, fordi folk ikke greier skille mellom noe så basalt som sykdommers alvorlighet og smittsomhet.

«Virus»???

De som har lest andre av mine artikler vet allerede hva jeg mener om virus-tematikken: Virus eksisterer ikke! Og det har sin enkle årsak i at de aldri noensinne har greid å påvise eksistensen av virus ved bruk av vanntett vitenskap. Fordi virus ikke lar seg påvise. Fordi de ikke eksisterer. Så dette med «virus»er bare no’ forbaska vissvass de har matet oss med for å gjøre oss skvetne og redde. Om du som leser dette velger å mistro meg, så er dette fortsatt de ubestridelige fakta. Vi har dermed vært solgt kurer mot en hel skog av påstått farlige virus i form av profitable vaksiner. Vaksiner som — hysj, hysj — er den virkelige årsaken til mengder av kroniske sykdommer. Især respiratoriske sykdommer som f.eks. astma.

Koronavaksinen: Tidenes medisinske skandale går fortsatt under folkets radar!

Koronavaksinen er et kapittel for seg. Den er en veritabel, medisinsk katastrofe, et massemord under forkledning av å være profylaktisk (sykdomsforebyggende) helsevern. Enn så lenge har de lyktes med å «omskrive» mengder av dødsfall fra denne vaksinen. «SADS», altså et døds-syndrom blant voksne som plutselig har oppstått, er blant de seneste, pinlig åpenbare omskrivingene de har brukt for å skjule den reelle årsaken til massedøden vi nå opplever: koronavaksinen. (Betegnelsen ’syndrom’ brukes om noe de ikke kjenner årsaken til). Ambulanser uler til stadighet rundt hushjørnene i byen, ambulansehelikoptre flyr lavt over hustakene, og sykehusene opplever en rekordpågang av pasienter. Men «ingen greier fatte hva som er årsaken til dette». Skam over alle leger og sykepleiere som ser bort og vekk, mens de egentlig skjønner tegninga. Og stor skam over de som i tillegg setter nåla på uinformerte og intetanende mennesker.

Det nyeste nye: Tomatinfluensa…

Hva er tomatinfluensa egentlig? Er det bare en dekkoperasjon for bivirkninger fra koronavaksinen? Og hva med apekopper, er dette også bare en «omskriving» av bivirkningene til samme vaksine? Vel, sannheten rundt alt dette vil komme for en dag, og da kan ikke helsearbeidere, helsebyråkrater og politiske ledere forsøke å si at de ikke visste eller skjønte. De som har hatt vilje til- og virkelig har forsøkt å ta rede på fakta vedrørende koronasituasjonen, har skjønt tegninga for lengst. Riktig og viktig informasjon har nemlig vært enkelt tilgjengelig hele denne tiden, og de ansvarlige må nå stilles til rette. Noen for manglende ansvar ovenfor å ta rede på situasjonen, andre for bevisst deltakelse i en morderisk agenda.

Mon tro når de tenker lansere vaksinen… Er den kanskje, hysj-hysj, ferdig laget allerede? Og hva med PCR-testen – vil den slå ut på papaya, slik som PCR-testen for korona gjorde? LOL!!!

Den absurde situasjonen Jordas befolkning befinner seg oppi vil løse seg til det beste, men noen har begått — og begår fortsatt — alvorlige forbrytelser som må stoppes. For de som tror jeg prater tull her, vent til «the shit hits the fan». Mitt rå-tipp er at det meste av sannheten rundt både koronakrisen og andre virussvindler vil ha kommet på bordet i løpet av 3-5 år. Maks 10.

Her er litt om hvordan tomatinfluensa nå blir presentert for en hel verden. Gravitas er normalt en ålreit nyhetskanal å forholde seg til, men hold allikevel tunga beint i munnen når du ser på denne reportasjen…

Kilde: Dagbladet.
Og, bare i tilfelle jeg trenger å presisere det: hovedillustrasjonen øverst er arrangert. Selve artikkelen og dens innhold er imidlertid fakta-basert. Denne saken er ultrakomisk, men reell!

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame