are

Den 7. august publiserte jeg en artikkel om musikkartisten Sting som under en konsert i Warszawa snakket så varmt om hvordan menneskeheten nå må mobilisere mot tyranniske krefter. I den forbindelse nevnte han urolighetene i Ukraina, uten å gå nærmere i detalj. Vel, det viser seg Sting allerede hadde stått fram den 5. mars på Instagram, hvor han ga til kjenne sitt syn på årsaken bak urolighetene i Ukraina. Hva kan man si…? Sukk. Det virket jo så lovende det han sa under Warszawa-konserten den 30. juli i år. Og det var lovende — isolert sett. Men når man sammenholder det han sa under Polen-konserten med det han tidligere sa på Instagram, så får det hele en bitter ettersmak…

Det viser seg at artisten på Instagram hadde uttrykt sin misnøye med at Russland oppfører seg som en overgriper ovenfor den fredfulle nasjonen Ukraina. Sting har åpenbart ikke fått med seg for mye av det som skjer der nede. Han vet åpenbart ingenting om alle de vestlige våpenlaboratoriene i Ukraina, og hvordan CIA har organisert nazister og bedrevet fullskala terror i landet helt siden 1948. Med det amerikanske senatets velsignelse. CIA spilte også en sentral rolle da Vesten kuppet den ukrainske regjeringen i 2014. Ukraina har lenge vært en pussbyll i ganske mange henseende, og slett ingen «fredelig nabo» slik Sting uttrykker det.

Under synger han sin sang «Russians», og forsøker med dette å formidle det han mener er realiteten. Akk, ja… Kanskje det ikke er mer å forlange av en pop-artist? Men dette var i alle fall en solid dose malurt i begeret etter hans lovende og flammende tale under konserten den 30. juli.

Sting på Instagram 5. mars 2022.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame