areHistorien rundt koronavaksinen blir bare mer og mer bisarr for hver dag som går. Det synes ikke som om noen avsløring er sjokkerende nok til at denne vaksinen blir inndratt. Denne korrupsjonen og ekstreme kriminaliteten synes ikke å ha noen ende! Enn så lenge venter tidenes medisinske skandale på en oppvask…

Før dere leser videre, vil jeg presisere følgende: Dere får bare ta innholdet her for hva det er verdt, for jeg står fast på mitt: Virus har aldri blitt påvist å eksistere, og det er – tadaaa – fordi de ikke eksisterer(!) Diskusjonen i denne artikkelen legger til grunn at virus finnes, så får dere bare forsøke å navigere i forhold til disse «parallelle virkelighetene», en slags «virus-dikotomi», i den grad noe slikt er meningsbærende. (Mitt standpunkt er at «Covid-19» egentlig dreier seg om strålingssyke, dels som følge av utrullingen av mer strålingsteknologi i samfunnet, dels som følge av at vaksinen inneholder store mengder grafénoksid og tungmetaller. Disse vaksineingrediensene påvirkes av- og forverrer effekten av nevnte stråling. Det er mulig at et biologisk patogen også er med i spille her).

Til saken: Edward J. «Ted» Steele er en australsk forsker med doktorgrad (PhD) i immunologi og et langt yrkesliv bak seg. På en tv-sending fra 2021 (video under) forklarer han at et stikk i armen ikke vil kunne skape IgA-basert immunitet i slimhinnene i munnen og nesa, som er de to stedene hvor koronaviruset i all hovedsak trenger inn i kroppen. Til opplysning er immunglobulin A, forkortet IgA, en viktig del av vårt immunforsvar. Det er et protein som finnes i alle slimhinner, hvor det har til oppgave å bekjempe infeksjoner.

Ikke nok med det, Steele forteller også at de som står bak koronavaksinen vet at den ikke virker! Steele hevder vaksinen uansett ikke kunne bidratt til reduksjon av Covid-19 relaterte dødsfall på den nordlige halvkule, selv om den hadde virket. Dette er fordi epidemier, i følge teorien, brenner ut av seg selv når naturlig flokkimmunitet oppstår. Og flokkimmunitet hadde oppstått da koronavaksinen ble godkjent og lansert med en hast som savner sidestykke.

Vi har blitt vitne til korrupsjon slik vi aldri før har sett det, og oppvasken vil bli formidabel!.

Mer: Steele sier at langtidseffektene av denne vaksinen er forferdelige, og betegner den som dødelig. Han mener vaksinen vil komme til å forårsake en egen epidemi med tiden, hvor folk enten blir alvorlig syke eller omkommer av vaksinens sen-effekter. Massedød er noe vi kan se tydelige tegn på allerede, med alle mennesker som nå ramler om med hjertesvikt. Spesielt godt synlig i dette landskapet er alle toppidrettsutøvere som faller livløs om på direktesendt TV. En ny, stor og påstått uforklarlig dødsårsak har også sett dagens lys, nemlig det som kalles SADS (plutselig dødssyndrom blant voksne). Absurd! Alle midler tas i bruk for at ingen skal peke på elefanten i rommet, nemlig vaksinen…

Videre forteller Steele at smitteverntiltak i form av lockdown-politikk (med bl.a. isolering og bruk av munnbind) er nonsens. Dette har tidligere også blitt hevdet av andre troverdige kilder. Analysebyrået Pandemics – Data & Analytics har faktisk vist at lockdownpolitikken er direkte kontraproduktiv: den fører til større smittespredning.

Den australske immunologen og forskeren Edward J. «Ted» Steele forteller her at mRNA-baserte vaksiner ikke virker, og at de som står bak vet det.

Jeg får beklage ovenfor dere som er vaksinert og nå leser dette. Det kan umulig være lystig lesning, men det ville vært enda dummere om jeg forholdt meg stille.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame