are_thmb_fin
Are

I en årrekke tjenestegjorde Bill Wood som soldat i Navy Seals, en spesialstyrke underlagt den amerikanske marinen. Navy Seals har blant annet som oppgave å bedrive etterretningsvirksomhet og bekjempe terror. I denne forbindelse ble Wood satt til å fjernstyre kraftige Tomahawk-missiler mot utpekte mål. Som sådan har han nok dessverre noen tusen menneskeliv på samvittigheten, hvorav en betydelig andel uskyldige mennesker. Uansett, under er et utsnitt av intervjuet Wood hadde med Kerry Cassidy fra Project Camelot (video), hvor snakker om 9/11-hendelsen. Den offisielle forklaringen går ut på at et knippe kidnappere uten relevant flytrening, bevæpnet med boksåpnere greide å kapre to passasjerfly, for deretter å fly disse flyene inn i hvert sitt tårn i World Trade Center i New York. Bygningene tok deretter fyr, og raste deretter sammen. Begge to. Pluss et tredje nærliggende bygg, som rett og slett lot til å klappe sammen en god stund etterpå. «Fordi det hadde blitt svekket av prosjektiler fra de falne tårnene og fordi kontorbranner hadde oppstått inni bygget». Vel, dette er altså den offisielle gjengivelsen av hva som skjedde. Wood sier denne hendelsen var en stor oppvåkning for hans egen del, og her tar han for seg noen av absurditetene ved den offisielle forklaringen.

Wood hevder å ha sett mengder av bygninger rase sammen, både på «naturlig» vis, men også som følge av bruk av eksplosiver (såkalt demolering). Det burde være gode grunner til å tro ham når han sier dette. Han mener det er lett å se at det som skjedde i New York var nøye kontrollert demolering. En rekke vitner til hendelsen i 2001 har da også stått fram i ettertid og fortalt at de hørte suksessive eksplosjoner finne sted inni bygningene da rasingen begynte. Og når en tredje bygning, den såkalte bygning 7 (også kalt Salomonbygningen, fordi banken Salomon Brothers hadde tilhold der) ramler i sitt eget fotspor på kun drøye 5 sekunder, så begynner det hele å lukte temmelig svidd. Det skulle nemlig ikke være mulig at en bygning med denne konstruksjonen skulle kunne rase sammen under disse omstendighetene. De to tårnene var også bygget spesifikt for å kunne tåle at fly krasjet inn i de. Men allikevel kunne altså TO fly få TRE svært robuste bygninger til å ramle i bakken under noe som lignet fritt fall. Dette er altså det de vil ha oss til å tro, men her steiler Wood…

Uten mer snikk-snakk, her er det han hadde å si om saken (video på 3 minutter):

Bill Wood forklarer hvorfor den offisielle 9/11-forklaringen MÅ være løgn!
Sliter DU med kognitiv dissonans…?

James Corbetts oppsummerende og humoristiske video om den offisielle 9/11-forklaringen er en klassiker. Dette er absolutt en humoristisk framstilling, MEN den beskriver det de faktisk vil ha oss til å tro! Her er videoen (cirka 5 minutter lang):

James Corbett om den offisielle 9/11-forklaringen. (Se i full størrelse her).

Spørsmålet har også blitt reist om det overhode fantes noen fly som krasjet inn i bygningene – sjekk bl.a. dette.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame