Ok, jeg får vel kvikt skrive litt om dette temaet jeg også: Du har sikkert allerede fått det med deg i form av «memes» og videoer, at noe skjellsettende er i ferd med å skje. Blant annet har en tysk politiker har stått fram og sagt at dette ett-eller-annet vil skje den 24. september. Etter sigende vil dette være en «Oddvar Brå-type hendelse», hvor man vil huske nøyaktig hvor man var og hva man gjorde da det skjedde. Men nøyaktig hva er det som er i gjære? Er det ytterligere en saftig økning i strøm- og drivstoffprisene på toppen av det allerede skyhøye prisnivået på disse varene? Og / eller er det den uungåelige bankkollapsen som nå kommer, hvor alle priser vil gå i taket mens tilgangen på varer og tjenester forsvinner? Tenker de kanskje å kappe strømtilførselen med en falsk-flagg operasjon, noe de trolig vil forklare som resultatet av en solstorm? Noen har dratt fram at vi er på vei inn et endepunkt i den jødiske tidsregningen. Vi er nemlig helt på tampen av det jødiske såkalte Shemitah-året (sabbatsåret), som ender mandag 26. september. Det hevdes videre at inneværende år er et «super-Shemitah år», noe som visstnok inntreffer hvert 49. år. Det forrige super-Shemitah året var i så fall i 1973, hvor vi opplevde oljekrise og høye bensinpriser. Hmmm, det virker jo merkelig likt det som skjer i dag, gjør det ikke? Vel, det er vanskelig å finne ut noe mer angående uttalelsene til den nevnte tyske politikeren, men her er det han sa:

Tysk parlamentariker kommer med noe som kan minne om en dommedagsprofeti…

Denver, den største byen i den amerikanske delstaten Colorado, er et arnested for maktkabalen. I denne byen deles det nå ut krisepakker til befolkningen. Pakken er visstnok ikke noe man kan overleve særlig lenge av, men allikevel… Hva er grunnen til noe såpass oppsiktsvekkende?

I Denver distribueres nå krisepakker til befolkningen

Kerry Cassidy fra Project Camelot er en etterforsker jeg personlig setter høyt, og hun hevder Sean David Morton, ett av hennes intervjuobjekter og informanter, er en fyr med sterke parapsykiske evner. Mortons prediksjoner fram til i dag skal ha vært ganske så presise. Han sier at markedet nå er på slutten av en syv-årig syklus, og vil krasje mandag 26. september… Altså på samme dag som Shemitah-året slutter. Men i følge den tyske parlamentarikeren vil denne hendelsen finne sted to dager i forveien, nemlig lørdag 24. september. Hvem får rett, hvis noen?

Kanskje er det lurt å ta ut en haug med kontanter nå, siden sedler i hånden er bedre enn lett forgjengelige elektroniske nuller i en bank. Eller vil kanskje ikke penger, slik vi kjenner de, bli verdt noe uansett? Og hva med matforråd, er det nå på høy tid å kvarte opp med mat som tåler å bli lagret?

Jeg har selv nære og kjære som er ganske urolig for det som nå er spådd å skje… For min egen del mener jeg at det får heller bare smelle, aller helst i går. Vi må gjennom denne dritten uansett, siden folk flest ikke synes å ville våkne. Verden skal fødes på nytt og bli til et bedre sted, hvor vi har kvittet oss med de parasittiske blodslinjene som har holdt oss nede i århundrer og -tusener. Bring it on!

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame