Har du hørt om Albert D. Biderman? Sikkert ikke, men da kan jeg ile til og fortelle at han var en høyt oppskattet og dekorert akademiker med utdannelse i psykologi. Han gjorde seg behørig bemerket innen sosial forskning, hvor han viste seg å ha sans for betente tema. Biderman etterlot seg bl.a. arbeid som drøftet det amerikanske justisdepartementets tendenser til å bruke kriminelle og voldsomme metoder mot befolkningen.

Men Biderman var også konsulent og rådgiver ovenfor kongressen og føderale byråer innenfor tema som strafferett og — trallalla — metoder for kommunistisk indoktrinering og forhør. Denne metodologien hadde Biderman skaffet seg innsikt i ved å intervjue tidligere amerikanske soldater som hadde vært tatt til fange av kineserne under Korea-krigen. Disse krigsfangene ble nemlig den gang utsatt for denne typen forhør og indoktrinering.

I 1957 publiserte Biderman sin rapport på kommunistiske overtalelsesmetoder for å skape individuell medgjørlighet. Det er bemerkelsesverdig hvordan denne metodikken ligner på det som ble tatt i bruk av nasjonale myndigheter under koronakrisen. Se bare her (åpne grafikken i større format ved å klikke her):

Bidermans rapport fra 1957 versus Covid-19

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame