Da har jeg akkurat gjennomført podcast nummer tre i serien kalt «Pisspreik med Kiri». I dag var turen kommet til Kinara, som er kunstner og ikke minst aktivist på sin hals! Hun er glødende interessert i hvor samfunnet er på vei, og har arrangert rundt 30 demonstrasjoner i Oslo-området. Kinara, som også er tobarnsmor, kjemper for friheten til de kommende generasjoner. Mennesker som jobber for å kunne overhende til kommende generasjoner en Jord i bedre forfatning enn det vi selv fikk den, er noe som varmer mitt hjerte. Derfor bare MÅTTE jeg få snakket med Kinara, og her har dere den uformelle samtalen vår — helt uten manus…

Kinara og jeg snakker sammen uten manus… (Se i full størrelse her).

All min kjærlighet…

Hjelp oss å spre budskapet!

Are og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame