kiri5
Kiri

Som mange allerede har fått med seg har Sigmund Myklebust blitt fanget av dansk politi og sitter nå arrestert i Danmark. Han har sittet innesperret i Storstrøms høyrisikofengsel siden 15. sept., da han og kjæresten, Siv, var på vei fra Italia til Norge i sin Tesla med Common Law Court-skilter. Ikke lenge etter at du hadde krysset over i Danmark fra Tyskland ble de overfalt. Det danske politiet har muntlig oppgitt at en brå oppbremsing var grunnen til at de valgte å stoppe paret. Denne oppbremsingen skal, i følge politiet, ha satt en politimann i fare. Men her er det mye som skurrer. Politi-tjenestemennene opptrådte svært bryskt under pågripelsen, noe både Sigmund og Siv forsøkte å filme med mobiltelefon. Politiet ville tydeligvis ikke at opptrinnet ble offentliggjort, og lurte Siv ut av sitt hotellrom for deretter å ta fra henne mobilen uten noen form for kvittering. Men på dette tidspunkt hadde hun allerede nådd å laste opp videoen på Internett, og den har etter hvert blitt sett av ganske mange (se klippet under). På opptaket framgår det tydelig hvor nedrig politiet er i stand til å oppføre seg, blant annet ved å knuse vinduene både på fører- og passasjersiden, for deretter å arrestere begge to. Angivelig på grunn av brå oppbremsing… Et politi som dette skal altså jobbe for oss, folket???

To minutter lang video som ble berget da Sigmund og Siv blir stoppet og arrestert av et svært bryskt dansk politi…

For de som ønsker det, kan dere støtte Sigmunds og Sivs kamp med en pengedonasjon her. Støtt den viktige kampen som disse to nå står oppi! Husk at alle beløp bidrar, også en femmer!

Uten å si særlig mer tenker jeg her å la Siv slippe til med sin historie om alt det som har skjedd fram til nå. Dette opptaket er fra i går kveld, torsdag 20. oktober 2022: 

Podcast: Jeg snakker med Siv om hva som egentlig har skjedd i saken deres… (Se video i full størrelse her).

All min kjærlighet…

[1] I ettertid har vi mottatt en presisering fra Bård Thomas Hesvik som er Advocate og Diplomat for Common Law Court i Norge. Artikkelen ovenfor har nå fått teksten lett korrigert, og dere kan salv lese Hesviks henvendelse her.

Hjelp oss å spre budskapet!

Are og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame