I denne kort-artikkelen skal jeg ta opp en sak som strekker seg atskillige år tilbake i tid. Det gjelder episoden i 2010, da Senja-bonden Svein Johnsen fikk trøbbel med mafiaen bak det norske Mattilsynet. Mattilsynet hevdet at Johnsens dyrehold var for dårlig, men uten å ha hold for å hevde dette. Hvem ville Johnsen til livs og hvorfor? Og hva kunne vært gjort for å forhindre det triste utfallet? Akkurat det er noe jeg tenker ta opp i denne artikkelen……

Da Mattilsynets fotsoldater i politiet troppet opp på Johnsens trapp, hadde bonden i forkant kjøpt og fraktet hjem 66 kyr som tilfeldigvis stammet fra den beryktede Orderud Gård. Altså den samme gården hvor det beryktede trippeldrapet fant sted i 1999. Det var tydeligvis ikke måte på hvilke ressurser som skulle tas i bruk for å frata Johnsen hans livsgrunnlag, da både barnevern og mattilsyn hadde blitt pusset på ham. Det hele kuliminerte i at samtlige 66 kyr ble hentet og slaktet. Etter å ha anlagt ankesak, ble Johnsen renvasket og tilkjent erstatning på latterlige 1,2 millioner norske kroner for å ha mistet buskapen sin.
– Det er trist at dyrene skulle bli slaktet på den måten, og at en nyfødt kalv måtte avlives. Det er mange bønder som har mangel på kyr, og jeg vet at noen av mine naboer ville tatt over dyrene, fortalte Johnsen til VG.

Hvilke grunner «noen» hadde for å ta ned Johnsen på dette viset, se det vet jeg jo ikke. Kanskje det hadde noe å gjøre med det faktum at kyrne stammet fra Orderud Gård? Uansett, det jeg ønsker drøfte i denne artikkelen er hvordan man kan komme myndigheter til livs. Især når disse myndighetene blir brukt av krefter som befinner seg på feil side av både naturlig og juridisk lov. Men aller først, se først pågripelsen av Svein Johnsen i videoen under. Hvordan kan politiansatte la seg bruke på dette viset? «Fordi stillingsinstruksen tilsier det?» Absolutt alle, også politiansatte, har et personlig, etisk ansvar under utøvelsen av sitt yrke. Hensynet til etikk og menneskerettigheter veier tyngre enn noen stillingsinstruks:

https://www.tv2.no/video/nyhetene/se-hele-paagripelsen-av-bonden-svein-johnsen/798746/

Så hva kunne vært gjort for å bistå Johnsen i denne saken? Mitt forslag er som følger: For å kunne sette en stopper for mafiastaten og dens zombifiserte politiansatte, vil jeg herved foreslå at gode mennesker går sammen og danner et borgervern til bruk i situasjoner som dette. Det betyr at man oppretter et større nettverk av frivillige personer som på kort varsel kan påkalles og stille opp for slike som Svein Johnsen. Hvis politi-fjottene på videoen hadde møtt 1000 sambygdinger som slo ring rundt Johnsen og dyrene hans, tror jeg ikke de hadde oppført seg like eplekjekt.

Trist men sant: Hvis man støter på politiet i dag, er det vanskelig å vite om dette er rettsskafne mennesker eller kjeltringer uten etisk kompass..

Så kom i gang med å lage borgervern-nettverk, og gjør det nå! Det er alt for mye prat og alt for lite som faktisk gjøres for å stoppe de tyranniske kreftene som nå forsøker overta samfunnsforvaltningen helt. Sørg for å rekruttere mennesker som dere vet er til å stole på, og i denne sammenheng kan Signal og Telegram tilby gode måter å kommunisere på. Ja, for det er jo ønskelig at ikke snushaner får innsyn i aksjonsplanene.

Ingen tid å miste.

Her er et eksempel på hvordan tyren kan tas ved hornene. Klippet er fra den gang Ingunn solgte økologiske vårruller laget på hennes eget kjøkken. Vårrullene var påskuddet de trengte for å sende politi-assistert Mattilsyn-ansatte på døra til en fredelig statsdissident… Det gikk ikke helt slik makta hadde håpet. Sjekk den eplekjekke politimannen som forsøker kommandere Ingunn ved å vifte med pekefingeren. Priceless – elsker dette, Ingunn. Bravo også til Thomas («Det bestemmer ikke DU!» ).

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at vi lager videoer og artikler.  Alt dette for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape et nytt og bedre samfunn, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com (her, og her). Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame