Etter at mengder av fagfolk har gått sammen om å kartlegge informasjonen i Pfizers interne koronavaksine-dokumenter, framgår det at Pfizer visste denne vaksinen ville være dødelig for fostere i mors mage! Målet med å promotere vaksinen ovenfor gravide må altså ha vært å drepe det ufødte liv.

Den amerikanske, prisbelønnede forfatteren og journalisten Naomi Wolf slengte tidligere ut en brannfakkel hvor hun eksponerte Pfizer og det faktum at selskapet kjente til de ekstreme skadene denne vaksinen ville forårsake. Men, selvfølgelig, Pfizer holdt lokk på denne beklemmende informasjonen og anbefalte målgruppene å ta vaksinen. Nå er Wolf på banen med mer informasjon om dette dystre temaet, og hun forteller nå at Pfizer var ute etter å drepe fostrene til gravide kvinner.

Wolf avslører også hvordan Pfizer internt kjente til en hel vifte av alvorlige følger/sykdommer som vaksinen ville påføre både mor og barn. Og – trallalla – nå er katta ute av sekken med hensyn til det som kalles ‘shedding’; det er en realitet! Det har nemlig lenge vært reist tvil om vaksinerte mennesker er i stand til å smitte andre med patogener fra vaksinen, et fenomen referert til som shedding. Det medisinske etablissementet har hele tiden benektet at dette forekommer. Men fra Pfizers frigitte dokumenter framgår det nå at selskapet visste vaksinerte menn ville smitte uvaksinerte kvinner via hudkontakt, pust (dråpesmitte) og sæd. Det fantes nemlig soleklare holdepunkter for å hevde dette, skjønt det er i det blå nøyaktig hvilke sykdomsfremkallende elementer det her er snakk om. Vaksinens laboratorieframstilte overflateprotein (mRNA) er allikevel hovedmistenkt i denne anledning.

Stew Peters Show: Naomi Wolf forteller at Pfizer hadde det ufødte liv som målgruppe for sin dødsinjeksjon! (Videoreportasje på 20 minutter – se i full størrelse her)

Avsløringer som dette burde selvfølgelig skapt en global revolusjon, med en påfølgende oppløsning av alle legemiddelgiganter. Men spørsmålet er nok snarere om dette vil få noen konsekvenser overhode… Hvis jeg skal basere meg på tidligere erfaring, vil det sannsynligvis avsluttes med en tilsynelatende høy bot for Pfizer, Moderna og flere. Selvfølgelig vil ikke bota være større enn at disse morderiske foretakene allikevel har tjent grovt på vaksinen. (Sjekk f.eks. vioxx skandalen for å skjønne hva jeg forsøker hinte til her). MEN… on a positive note: alt vil ende bra til slutt! Det tar bare tid før folk greier brette tankene rundt realitetene. Når folk endelig greier det, og jeg tror tiden kan nærme seg nå, vil spillet være over for den globale mafiaen som har fått herje så altfor lenge med oss.

Et biovåpen var ment å skulle ta livet av det ufødte liv, mens det hele var forkledd som helsevern… Kan du tenke deg noe mer diabolsk enn det?

Se for øvrig denne, relaterte videoen.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at vi lager videoer og artikler.  Alt dette for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape et nytt og bedre samfunn, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com (her, og her). Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame