På videoen under forteller journalisten Naomi Wolf om hva som ble avdekket etter å ha gjennomgått Pfizers interne dokumenter fra utprøving og kvalitetssikring av selskapets koronavaksine. Ved hjelp av 2500 frivillige fagpersoner og deres innsats for å pløye gjennom det store antallet sider, framgår det at Pfizer visste om sterkt helsesskadelige effekter fra vaksinen…

Pfizer hadde blant annet begravet det faktum at vaksinen forårsaket hjerteskade hos 35 barn. Selskapet holdt altså denne informasjonen skjult, mens barn ble massevaksinert. Barna og deres foreldre var dermed helt uvitende om faren barna ble utsatt for. (Her skal det legges til at det påståtte koronaviruset er henimot ufarlig for barn). Fra dokumentene framgår det at vaksinen var forbundet med et sjokkerende stort antall dødsfall og livsødeleggende skader. En annen ting: Husker du hvordan vi alle ble forsikret om at vaksinens potensielt hasardiøse innhold ville begrense seg til stikkstedet, og ikke spre seg rundt i kroppen? Dette viser seg nå å ha vært en grov løgn, for Pfizer visste at stoffene i sprøyta ville bli distribuert rundt i kroppen etter relativt kort tid.

Fra dokumentene framgår det også faren for hjerteinfarkt og leverskader bare 48 timer etter stikket. Wolf nevner også eksperimenter i beste Mengele-stil, hvor Pfizer forsøkte kartlegge hvordan sprøyta best kunne ødelegge fertiliteten hos de vaksinerte. I ettertid har dette vist seg å være en konkret konsekvens av sprøyta, nemlig at fertiliteten reduseres helt eller delvis.

Hvilken annen «snacks» har ligget skjult i disse dokumentene? Jo, ta f.eks. alle de gravide kvinnene som var testpersoner og som spontanaborterte etter injeksjonen. Og hvordan de vaksinerte syntes å spre stoffene fra sprøyta til andre, et fenomen benevnt som shedding

Wolf betegner Pfizers atferd i denne sammenheng som regelrett massemord, og jeg vil legge til at dette også er gjort på det mest ondskapsfulle vis, nemlig forkledd som helsevern. Så kan man lure på om dette vil få følger for de enkeltpersonene som har stått bak. Hvis så ikke skjer, understreker det vel bare hvor korrupt og morderisk denne verden er. Sorry to say…

Naomi Wolf forteller om de sjokkerende opplysningene i Pfizer-dokumentene…
(Se i full størrelse her).

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at vi lager videoer og artikler.  Alt dette for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame