Vær så god, snart ferdigstiller de den nye FN-ledede verdensordenen, også kjent som NWO (New World Order). Den er under full utrulling «as we speak», og har vært det i lang tid. For de som enda ikke kjenner til hva NWO er, så dreier det seg om et system for global samfunnsforvaltning, promotert ved hjelp av forlokkende karakteristikker ala ‘bærekraft’, ‘grønn utvikling’, ‘grønn revolusjon’ etc. Dette høres jo bra ut, men er det noe vi vil ha? Det vil si, kjenner vi detaljene i hva dette vil innebære? Den gamle SV-dronninga, Kristin Halvorsen, gjør tydeligvis det og takker utvetydig ja! Hør bare:

«FN-ledet verdensorden? Ja takk!«

Så og si alle partier synes å slutte opp om NWO, statsministeren inkludert:

Også statsministeren er med på den nye FN-ledede verdensordenen. (I likhet med så og si alt av politiske partier her til lands).

La oss nå se litt nærmere på hva SV-Kristin og Jonas ivrer så mye for. Her er hva de forsøker innføre via FNs nye verdensorden:


Chip-implantater, som gjør at du fratas noe av din menneskelighet og muliggjør total overvåkning av deg som individ
Kloning, også av mennesker. DET kan vel ikke bli feil vel…?
Avskaffelse av eneboliger, da alle skal bo i hyperkonsentrerte smartbyer / 15-minutters byer, som høns i bur stablet oppå hverandre, også kjent som smarthjem, fulle av mikrobølge-elektrosmog.
Slutten på den ordinære kjernefamilien, med mor, far og barn
Utbredt infertilitet
Syntetisk og genmodifisert mat, fordi vi blir innbilt at det ikke er mulig å skaffe tilstrekkelig naturlig mat til oss alle
Forby spising av kjøtt, «fordi klima»
Barn skal oppdras av staten, fordi man ikke kan ta sjanser med inkompetente foreldre
Kunstig livmor, ingen naturlige fødsler. For det er tryggest slik.
Avskaffelse av alle verdens religioner til fordel for én enkelt verdensreligion
Sosialt kredittsystem med tilhørende overvåkning 24/7, hvor du vil bli straffet momentant (elektronisk, via banktrekk) dersom du gjør noe som stat og myndigheter ikke liker
Slutten på kommersiell flytransport, «fordi klima»
Svært begrensede muligheter til å reise ut av din egen smartby, fordi de mener miljøet og dyrelivet trenger beskyttelse
Matrasjonering begrunnet med at det finnes for lite mat
Slutten på fossile brensler, «fordi klima»
Seksualisering av barn, for å gjøre barna fargerike og skape asksept for «mangfold»
Slutten på tradisjonelle bondegårder
Én verdensregjering
Én sentral verdensbank og én digital verdensvaluta hvor myndigheter skal bestemme hva du skal få lov til å kjøpe og ikke.
Slutten på all privateid land og butikkvirksomhet
Obligatoriske, hasardiøse vaksiner. Fordi staten ønsker å gjøre tilværelsen vår – gjett hva – TRYGG. OBS: Med denne tryggheten tar de fra oss friheten vår. «Give me liberty or give me death» er et sitat med mye fornuft i seg… Frihet er det vi er, frihet er essensen ved selve livet. Og dermed tar de livet av/fra oss.
Et tosifret antall kjønn, hvor skifte av seksualitet og kjønn blir promotert på det mest intense ovenfor unge mennesker
Muligheten for at biologiske menn kan dominere kvinnesport og oppholde seg i kvinnegarderober


Jeg kunne nok nevnt en god del mer her, men dette får duge. Du vil trolig også bli ilagt et saftig klima-forelegg dersom du ferskes i å slippe en fis… (Skulle ønske jeg kunne si at jeg spøkte nå, men jeg ser slett ikke bort i fra at det kan bli realiteten. Verden er ikke blitt bare poco loco, men mucho loco).

Som mange har oppdaget, har de allerede nådd å komme langt med denne agendaen. Og de som fortsatt ikke ser noen problemer med dette, ja dertil kanskje også rakker ned på alle de som forsøker yte motstand, er selv en del av problemet. Og, ja, dersom noen skulle tro at dette kan løses ved å stemme på det korrekte politiske partiet, så er også de en del av problemet. Bare nevner det… Men jeg velger å tro at akkurat du som leser dette skjønner viktigheten av å stoppe dette vanviddet. Mer enn noen gang er det påkrevet å grave hælene i bakken og snakke fritt om denne galskapen til andre! Velkommen til motstandsbevegelsen!

Addendum: Det skal her nevnes at selveste Gro Harlem Brundtland er en av hovedforfatterne av den diabolske Agenda 21, som er en integrert del av NWO. Les mer om Gro i denne artikkelen eller hør den samme artikkelen som jeg har omdannet til tale her.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at vi lager videoer og artikler.  Alt dette for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame