Jeg bare MÅTTE lage en kort-artikkel om denne hendelsen også. Det denne damen akkurat har gjort er bare ALT FOR viktig til å kunne forbigås i stillhet.

Her er greia: Den rumenske juristen og senatoren Diana Iovanovici Șoșoacă har VIRKELIG tatt bladet fra munnen ved å synge ut om det som nå skjer på verdensscenen. Noe som for øvrig har fått lov å skje ganske LENGE, mens vår sivilisasjon ikke har skjønt tegninga. Og derfor har vi mennesker heller ikke kunnet ta affære ovenfor våre overgripere. (Alt starter med riktig informajon!) I videoen tar Șoșoacă for seg presset som Romania nå blir utsatt for fra den globale maktkabalen. Hun hevder også at den samme maktkabalen står bak jordskjelvet i Tyrkia, skapt ved bruk av geologiske våpen. Dette, angivelig, som en hevnakt fra kabalens side ovenfor det egenrådige og «ulydige» tyrkiske statsoverhodet. Ja, for dere vet vel at president Erdogan har nedlagt veto mot- og forhindret at Sverige skulle få medlemskap i verdens kanskje aller største terrorcelle, NATO? (Tilføyning den 23. februar: Nå har Erdogan såkalt «angret» sin stahet i denne saken. Er det ikke forbløffende hvilken virkning litt velplassert jordskjelv kan ha…?) I tillegg har Erdogan kjøpt sofistikerte våpen fra Russland, noe som garantert har irritert maktkabalen og den vestlige krigsmaskinen. Hvis et statsoverhode ikke danser til tonene fra den globale maktkulten, vanker det nemlig represalier…

Dette er øen kort-artikkel, og jeg skal derfor fatte meg i korthet. Vil bare føye til at det nå popper fram mange flere av denne senatorens kaliber på den politiske arena, ta f.eks. den tyske EU-parlamentarikeren Christine Anderson. Ting skjer, og det er gode grunner til å glede seg. Det Șoșoacă sier i dette opptaket taler for seg selv. God fornøyelse!

Diana Iovanovici Șoșoacă synger her ut om hva som faktisk skjer rett foran nesen på Jordas befolkning — mens de aller færreste skjønner tegninga. (Se i full størrelse her).

Mer stoff: HAARP er en raffinert våpenteknologi – se mer her (video).

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at vi lager videoer og artikler.  Alt dette for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame