En kort liten notis denne gang… Jeg har sittet og sett reportasjer fra det jordskjelvrammede Tyrkia, og jeg synes å kunne dra kjensel på et høyt propagandapreg. Reportasjene er vinklet for å røre opp mest mulig følelser i folk. Vi har sett ting som at småbarn blir gravd opp av ruinene, skitne men likevel smilende(!) og i godt hold, angivelig etter å ha ligget der en hel uke i bitende kulde og uten vann. Hmmm… Dette virker ekstremt arrangert. Husker dere da det ble avslørt at ett og samme barn gikk igjen som som krigsoffer på forskjellige lokasjoner under Syriakrigen? (Når kriseskuespillere gjenbrukes under samme krig…)

Aleppo under den syriske krigen: Er dette autentisk eller
er det en psykologisk operasjon? Det virker som om det

var plassert en stol der på forhånd, slik at den (sterkt
sminkede?) lille gutten kunne sitte på utstilling foran
kameraene…

Kan det tenkes at reportasjene fra Tyrkia er arrangert for å fremkalle en bestemt effekt i det brede lag av folket, og i så fall hvilken? Er det gjort for å dra vekk oppmerksomheten fra noe annet, og i så fall hva da? (Biden-familien er virkelig i søkelyset nå som Hunter har innrømmet at den famøse laptopen var hans, og dette åpner for MANGE nye spørsmål. Også spørsmål som nå må rettes mot faren hans. Eller forsøker de ta bort offentlighetens oppmerksomhet rundt det som skjer i Ukraina, hvor Vesten sluser inn enorme mengder våpen til sin lojale medspiller, kokain-vraket som nå er president i Ukraina). Kan det tenkes at jordskjelvet var skapt ved bruk av disse sofistikerte geologiske våpnene som den globale maktkulten sitter på (HAARP)? At jordskjelvet ikke hadde noe episenter, styrker mine mistanker i så måte.

I det siste har jeg snublet jeg over en video (helt nederst) som viste et merkelig fenomen på den tyrkiske nattehimmelen. Dette skal ha funnet sted rett i forkant av jordskjelvet, og dette styrker mine mistanker om mulig bruk av værvåpen. Med disse våpnene kan de skape ekstremtilstander i form av jordskjelv, tørke, flod, kulde etc. Og hvis menneskeskapt, hvor mange bygninger har de egentlig detonert og sprengt for deretter å skylde på jordskjelvet? Vi snakker her om å toppe det hele litt ekstra…

Jordskjelvet i Tyrkia: Kan det stemme at bygninger raser naturlig
på dette viset – «bom, kræsj», alt på én gang i løpet av 5-6 sekunder?
Hva med lysglimtene vi kan se, er dette sprengladninger som går av?

Til slutt burde jeg kanskje ile til og presisere at jeg aldri har betvilt at jordskjelvet i Tyrkia fant sted. Det jeg her har stilt spørsmålstegn ved, er at nyhetsreportasjene har virket så arrangert. Var det skuespillere vi så? Og jeg lurer på om jordskjelvet var fremkalt ved hjelp av HAARP. Og, ja, jeg funderer på om den globale maktkulten faktisk sprengte noen bygninger for å maxe folks emosjoner og rette fullt fokus mot Tyrkia. Det betyr: Jeg vet selvfølgelig godt at mennesker blir skadet og omkommer under psykologiske operasjoner som det jeg her hinter til, og jeg mener ikke å kimse av lidelsene til uskyldige mennesker midt oppi dette. Men dette er ondskapsfulle, store, psykologiske operasjoner som produserer langt mer smerte enn selve lidelsene på åstedet.

Lagt til 18. januar: Den rumenske juristen og senatoren Diana Iovanovici
Șoșoacă, argumenterer for at jordskjelvet i Tyrkia ble skapt av globalister…
(Se i full størrelse her).

Så, tja, hva er oddsen for at jordskjelvet i Tyrkia var menneskeskapt? Personlig vil jeg satset på at det er sannheten… Med en odds på 50:1!

Tyrkia rett før skjelvet begynner: Er dette maktkultens forvarsel av det
som straks skulle følge? Er det et geologisk våpen vi ser i bruk her?

Mer materiale:
– Les mer om HAARP under avsnittet «Om årsaken til at de sprer chemtrails, og om HAARP og EISCAT» i denne artikkelen.
– Artikkel i Nyhetsspeilet 15. februar 2023: «Senator: Globalistene brukte geologiske våpen som hevn mot Tyrkia».

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at vi lager videoer og artikler.  Alt dette for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Reklame