are_thmb_fin
Are

Mandag 20/8/18:

Da jeg skulle hente bilen på p-plassen her i Oslo sentrum rett før klokka 09, lå det en gul plastikkremse under vindusviskeren. Etter et kvikt blikk bort på det blå P-skiltet, så jeg at parkeringsplassene var avgiftsbelagt fra klokka 06-20. I min fantasi hadde jeg antatt at avgiften gjaldt tidsrommet 09-20, akkurat slik jeg hadde lest på p-skilter alle andre steder i byen. Det er faen meg INGEN steder man skal kunne sette bilen sin i Oslo uten at de skal tyne penger ut av deg. I Bergen er det nøyaktig likedan. Jeg sier som Reidun: «Forbannede sosialister!»

Det minner meg på: Vi har et gjeldsbasert pengesystem hvor det ikke er tilstrekkelig mengde penger i omløp for å kunne betale all gjelda som eksisterer på planeten. Mye av gjelda er også som følge av at nasjoner har blitt syltet i krigsgjeld. Kriger som har vært startet av forskjellige generasjoner innen elitefamiliene. Vi har tillatt og tillater fortsatt at disse familiene sitter som eiere av sentralbankene på denne kloden, altså de bankene som har mandat for å kunne skape nye penger. Merk: Dette er penger de har skapt og fortsatt skaper non-stop uten å måtte kunne vise til konkret realverdi som disse pengene er forankret i, f.eks. gull, sølv eller annet. Slik har det seg at disse edderkopp-familiene har fått lov til å forvalte pengesystemet opp gjennom århundre og skape penger fra tom luft til seg selv. Via fingerte kollaps i markeder, som de selv stod bak, har de også kunnet kjøpe opp konkursbo – les: realverdier – for de samme absurde papirlappene som de selv har laget. Papirlapper som vi andre har gått med på at har reell verdi. Og, viktig, viktig: Mengden av disse papirlappene er ikke tilstrekkelig til at alle kan få. Noen må lide og gå foruten. En viktig og intendert mangeltilstand – helt nødvendig for å kunne dominere via undertrykking. DETTE ER SKAPT – DET ER IKKE «BARE SLIK DET ER»!!!!

Disse edderkoppene har også laget mengder av sorte budsjetter – unsynlig for allmennheten – og gjennom disse har enorme(!) beløp vært sluset inn i diverse menneskefiendtlige prosjeker. Eksempel her er krigsindustrien som de selvfølgelig også eier. Via frykt disseminert gjennom massestrømmedia – en annen gigantindustri som de OGSÅ eier – har de greid å innbille oss andre at krigene var nødvendige og uungåelige, og at vi måtte sende våre sønner inn i disse. Realiteten er at maktelitens familier har brukt våre sønner som kanonfôr. Dominans og lidelse er slik en herlig energi for disse. Krigene, både de som har vært og de som fortsatt pågår OG de som skal komme, har aldri vært basert på et ønske fra det brede lag av folket. Det er våre psykopatiske ledere som lager disse krigene, og de lager de for den sinnsyke rusen som skapes ut av det å kunne dominere, dominere, dominere.

Irak, Syria, Libya, 9/11, London 2007, Utøya you-name-it. Ja to fuckings verdenskriger har vært skapt av disse edderkoppene. Hey, det var Bank of England – nazistenes «fiender» – som sørget for pengene til naziregimets opprusting i forkant av andre verdenskrig. De blodige revolusjonene, slik som den franske revolusjon, den amerikanske revolusjon, bolsjevikrevolusjonen… – INGEN av disse oppstod basert på et krav fra grasrota. Altså stikk i strid med det historiebøkene i akademia forsøker fortelle oss. De kom i stand som følge av at en crazy, styrtrik elite ønsket lidelsen og alle tumultene. Les bøkene til Mullins, Qugley, Sutton, Lina m.m.fl. så vil man kunne finne svært eksakt og detaljert informasjon om dette. Informasjon som er behørig holdt utenfor media, ja endog akademia. (Selvfølgelig vet informerte historieprofessorer om denne løgnen, men de har sine rause lønninger, betalte ferier som går under navnet «kurs», og de kjenner veldig godt konsekvensene av å tråkke utenfor løypa her). Kort fortalt: Så og si alt av disse monumentale krigene og blodige hendelsene har kommet i stand basert på rene løgner; løgner hva angår hvem som stod bak og hvorfor dette fant sted.

Samfunnet vårt er bygget opp rundt et pengesystem som er en gigantisk svindel – et middel som noen bruker til å undertrykke alle andre. Selvfølgelig kunne vi hatt en stat som gjorde de tingene en stat ideellt sett skal gjøre, så som å sørge for tjenester som helsevesen, søppeltømming, rent drikkevann etc., og selvfølgelig kunne vi hatt et pengesystem som rett og slett forsynte alle med penger nok til å leve – helt uavhengig av om man hadde «jobb» eller ikke. De som ønsket å gjøre en innsats for samfunnet ved å jobbe med f.eks. renovasjon – og slike ville det absolutt vært mange nok av – ville fått ekstra penger på toppen av denne borgerlønnen som tilfalt alle. Kort og greit: SELVFØLGELIG kunne vi hatt et menneskevennlig samfunn, hvor alle ble ansett som verdige og hvor alle ble tatt vare på. En sivilisasjon som så verdien i å ta vare på planeten vår istedenfor å ødelegge den mer og mer for hver dag som går.

Men faktum er at vi ledes av et knippe psykopater som ønsker å dominere resten. Og det gjør disse styrtrike galningene via pengesystemet. Pengesystemet og et juridisk dokument som bærer navnet ditt skrevet med store bokstaver. Samfunnskontrakten. De spurte aldri deg, men du ble født inn i denne kontrakten, og den menneskefiendtlige «staten» behandler dette dokumentet som om det var DEG – det frie mennesket. De måler ut en straff til papiret og lar deg gjøre soninga.

Hvor ville jeg med denne raljeringa? Kanskje jeg hadde lyst til å si at jeg ikke har lyst til å betale denne bota. 😂😂😂😜 Men det er et dypere poeng i det jeg her har sagt. Det er de grimme fakta jeg akkurat har beskrevet. Vi er lurt, folkens. Big time! Dette er et skuespill hvor de fleste er uvitende statister – bedratt og holdt for narr.

Dær, æ skreiv den hælvettes parkeringsbota av mæ å føle mæ no mye lættar…!!!

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame