are_thmb_fin
Are

Oppdatert 23.12.2019, klokka 22:16.

Med overskriften sikter jeg til det norske barnevernets forretningsdrift hvor småbarn er handelsvaren. Denne handelen finner altså sted på høylys dag i en såkalt moderne rettsstat som Norge. Barnevernet tar en uforståelig stor andel småbarn fra sine foreldre, og har cirka 400 kontorer rundt om i dette landet. Vi snakker her om et formidabelt antall omsorgsovertakelser, tatt i betraktning den lille befolkningsmengden.

Psykolog Einar Salvesen har nå stått en mengde ganger i rettssaler som sakkyndig representant for foreldre som har fått barn tatt fra seg, og han sier han aldri hadde trodd hvor ille dette var fatt om han selv ikke hadde fått erfare det. Han forteller om hvordan barneverns-sakkyndige psykologer leverer tendensiøse rapporter til barnevernet – rapporter som er for korrupte bestlilingsverk å regne. Rapporter som ikke holder mål på noen som helst måte rent faglig sett. Dette er, kort fortalt, helt groteskt. Hvordan kan noen oppføre seg slik, når de må skjønne konsekvensene for de berørte familiene.

Siden uttalelsene fra barnevernets psykologisk sakkyndige tillegges en enorm vekt i rettssalene, er selvfølgelig denne korrupsjonen en stor del av forklaringen på hvorfor så mange barn tas fra sine foreldre her til lands. I video-opptaket nederst sier Salvesen rett ut at samtlige barnevernskontorer burde nedlegges, ettersom han anser dette som et ondskapens system. At staten / barnevernet også benytter seg av politi for å hente barn med makt fra fortvilede foreldre, traumatisering alle de impliserte ytterligere.

Hele 35 norske barnevernssaker har havnet i menneskerettsdomstolen i Strasbourg (EMD) siden desember 2015, og flere av foreldrene har fått medhold i at den norske staten har forgrepet seg på de. I alt er sju av disse sakene ferdig behandlet og avgjort fram til nå. og Norge har blitt frikjent i to og dømt i fem av disse sakene.

Det er en påminnelse om at noe er fullstendig galt fatt når demonstrasjoner mot det norske barnevernet finner sted også rundt om i det store utlandet. Ja, faktisk også på andre kontinenter, f.eks. USA. Barnevernsansatte med personlighetsforstyrrelser og mangel på på både empati og faglig kompetanse, har per i dag nærmest fritt leide til å gjøre overgrep mot forsvarsløse barnefamilier. Korrupte psykologer stiller opp og gir de alibi i rettssalene. Det norske barnevernet har kort fortalt blitt en sinnsykeanstalt med juridisk grønt kort til å kunne trakassere og ødelegge uskyldige, kompetente barnefamilier.

Her er en snaut 10 minutter lang reportasje fra CBN News – verdt en lytt:

 

 

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame