Politikk

Er politikere like for loven?

are_thmb_fin
Are

Lan Marie Berg, ironisk nok fra Miljøpartiet De Grønne (MDG), har befatning med massiv miljøkriminalitet. Ikke bare har hun forsøkt å umuliggjøre bilkjøring i Oslo gjennom planen Bilfritt byliv, men hun har også medvirket til grov miljøkriminalitet.

Mange har kanskje fått dette med seg, men Berg har altså sørget for å forurense et område i Nordmarka i Oslo med tonnevis av forurenset brøytesnø fra Oslo by, for deretter å bli ferska og så lyve om at hun har sørget for å få snøen fjernet. Slike ting… Og det gjelder tjenesteforsømmelse i den forstand at hun har blitt gjort oppmerksom på 730 lovbrudd som hun ikke har tatt tak i på forventet vis. Ikke bare det, men hun må også svare for hvorfor hun unnlot å opplyse både bystyret i Oslo og offentligheten om disse forholdene. Hun har faktisk forsøkt å dysse disse forholdene ned heller enn å erkjenne sine feil og gjøre alt for å rette opp i det, ved å holde tilbake dokumenter og forsøke å villede offentligheten i dette henseende. Det er neppe tilfeldig at dette har funnet sted rundt et kommunevalg – noe som bare gjør saken enda mer alvorlig.

Hvordan stiller byrådsleder Raymond Johansen seg til dette? Jo, han forsøker selvfølgelig å redde Bergs begredelige politiske karriere på denne måten:
– Vi har en forpliktelse om at informasjonen vi gir er mest mulig korrekt. Dette gjaldt sensitive opplysninger om mulige straffbare forhold, sier han.

Fungerende miljø- og samferdselsbyråd Hanna Marcussen kommer Johansen til unnsetning, og forsøker slokke brannen:
– Her legges det et premiss som jeg ikke er enig i, sier hun, og fortsetter med å si at tallet ikke var «kvalitetssikret».

Hva skal `landet med tullinger som dette i offentlig styre og stell? Både Johansen og Berg er vel de beste vitnesbyrd på at politikere ikke ansettes etter kvalifikasjoner, men ettersom hvor lite de kan og derfor er lette å lede for den reelle makta.

Det gjenstår å se om Berg blir juridisk stilt til rette for disse forholdene. Jeg tipper fint lite skjer…

underskrift_are_blaa

Foto: Thomas Ekström | (CC BY-SA 2.0)

Kilde: Nettavisen

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

1 kommentar på “Er politikere like for loven?

 1. Politiker Lan Marie Berg er også en av de mest fanatiske politikerne i dette landet – som fronter FNs klimapanels løgner (bedrageri) om CO2 og klima. Forskning på CO2 viser nå (bl.a. via eksperimentell forskning) at påstsandene om at CO2 og menneskeskapt CO2 skal bidra til økt temperatur i atmosfæren – er fullstendig feil. Her er noen ferske beskrivelser fra nyere forskning på CO2:
  Klimagassen CO2 er frikjent: Gir økt matproduksjon og lavere temperatur
  https://www.tb.no/meninger/klima/klimapolitikk/klimagassen-co2-er-frikjent-gir-okt-matproduksjon-og-lavere-temperatur/o/5-76-1198515

  Nyere eksperimentell forskning viser at CO2 ikke har den påvirkning på temperaturen som FNs klimapanel hevder:
  Klima og CO2 – Et lite CO2-eksperiment
  https://www.geoforskning.no/nyheter/klima-og-co2/1308-et-lite-co2-eksperiment

  Men det er intet nytt under solen at f.eks. FNs klimapanel og Al Gore fremstår som regelrette svindlere:
  The Deliberate Corruption of Climate Science

  Jeg har og samlet relevante foredrag og dokumentarfilmer om klimabedraget her:

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: