are_thmb_fin
Are

Mark Steele har vært oppfinner og teknolog de siste tredve år, og her kommer han med en temmelig oppsiktsvekkende kraftsalve. Han forteller at 5G i realiteten er en våpenteknologi, og forklarer videre at dette våpensystemet forsøkes rullet ut på fordekket vis, kamuflert bl.a. som lyssensorer i gatelykter. På et punkt i videoen under snakker han om at disse falske lyssensorene har antenne på innsiden, og vi antennen kan det sendes tilstrekkelig 5G-stråling til å kunne drepe.

Steele gjør det klart i videoen under at 5G er tenkt brukt som et våpen mot befolkningen. Hans påstand kan unektelig synes overdrevet, men han er faglig kyndig og vet hva han snakker om. Her viser han som nevnt hvordan 5G-lyssensorer, eller påstått sådanne, har en konkret våpenfunksjon som gjør at de kan brukes mot personer som befinner seg i nærheten. Steele viser blant annet at disse falske lysbryterne/lyssensorene kommer med hele 450 volts kapasitans. Dette er langt større energimengde enn det som er behøvd for en lysbryter/lyssensor, noe som tyder på at befolkningen blir utsatt for et temmelig mørkt plott. Som en sammenligning nevner Steele at trådløsteknologien i mobiltelefonen din bare trenger 3,5 volts spenning.

I videoen peker Steele ut komponente som utgjør våpensystemet. Produsenten han refererer til er Harvard Technologies, og han nevner spesifikt «lyssensorer» som kommer med utbulninger lengre enn fire inch (10 cm). Han sier videre at disse utbulningene er der for å gi plass til en antenne på innsiden.

Som de aller fleste etterhvert har fått med seg, skal 5G nå inn i nær sagt alle gjenstander i de tusen hjem. Vi snakker her om «the internet of things» (IoT), hvor f.eks. kaffetrakteren blir i stand til å kommunisere med andre gjenstander i huset via 5G. Altså et våpensystem kamuflert som «konsumerteknologi». Han snakker videre om hvordan Smart-teknologien nå rulles ut som en del av plottet, og at de omstridte Smart-metrene også har kapasitet til å drepe med sin stråling.

Av andre symptomer fra 5G-stråling, nevner Steele at huden opphetes og føles som om den tar fyr, pusteproblemer, hodeverk og såre øyne. Han minner på om at dette utstyret står på 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, selv om myndighetenes talspersoner forsikrer om at utstyret ikke er skrudd på. Med disse skannerne forkledt som gatelys-lyssensorer er det også mulig å danne seg et perfekt 3-D inventorium av folks hjem. Så her snakker vi også om ulovlig overvåkning.

Avslutningsvis ber Steele folk om å organisere seg, for å kunne stå imot utrullingen av denne teknologien. Han nevner at mengder av mennesker, og spesielt barn, vil omkomme av kreft som følge av 5G-strålingen fra de ulovlige gatelysene.

Bli med Steele og stopp utrullingen av 5G her.

Her er videoen hvor Steele redegjør for bedraget:

 

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame