are_thmb_fin
Are

På kvelden den 14. mars, ble det publisert et meget fornuftig og oppsiktsvekkende debattinnlegg i tidsskriftet Dagens medisin. Innlegget formanet til å senke skuldrene midt oppi det rådende korona-hysteriet. Dette var kanskje ikke så sensasjonelt i seg selv, men det som gjorde det oppsiktsvekkende var at innlegget var skrevet av en lege. Carl-Fredrik Bassøe het denne legen. Dessverre for Bassøe så gikk budskapet hans fullstendig imot den informasjonen farmasøytisk industri ønsker skal få slippe ut angående korona. La det herske liten tvil om at farmasøytisk industri ønsker å piske opp frykten maksimalt, for det er tross alt en profitabel vaksine som venter allerede rundt neste sving. Allerede dagen etterpå, søndag 15. mars, var Bassøes innlegg fjernet fra Dagens Medisin på nettet.

Siden Bassøes innlegg nå er fjernet, takker vi hjertelig Cathrine Aurora for at hun var så forutseende å kopiere teksten før den forsvant. Innlegget lød som følger:
——————–
Innlegg: Carl-Fredrik Bassøe, lege, informatiker og filosof, Bergen

«Vi opplever for tiden en pandemi med koronavirus som er mindre farlig enn bilkjøring. Dette er en sykdom som minner om kyssesyke: Nesten alle er smittet, men blir ikke syke. De har det vi kaller subklinisk sykdom. Noen få blir syke – og av dem blir noen få av dem igjen alvorlig syke og dør. Dette er naturlig. Å leve, sies å være en dødelig sykdom. Vi behøver ikke å engste oss hysterisk over det.

MUNNBIND HJELPER IKKE.
Svartedauden var farlig. Spanskesyken og tuberkulose også. Mye farligere enn koronavirus. Man glemmer imidlertid alle som overlevde med subklinisk eller mild sykdom. Til nå tyder alt på at koronavirus ikke er i denne klassen av farlige mikroorganismer. De aller fleste vil overleve uten noen tiltak.

“Munnbind hjelper ikke fordi viruspartiklene er så små at de passerer uhindret gjennom maskene”

Smitte med koronavirus kan ikke forebygges. Dette er en luftveisinfeksjon som i hovedsak spres med pusten og litt hoste. Og vi kan ikke stoppe å puste. Munnbind hjelper ikke fordi viruspartiklene er så små at de passerer uhindret gjennom maskene. La være med dette tullet.

SAMLIV MED VIRUS.
Det eneste som skjer når man forsøke å minske spredning, er mange tiltak som ikke virker – bortsett fra at spredningen foregår litt langsommere og pandemien varer litt lenger. Stans alle de tullete tiltakene og vend tilbake til normalt samliv med virus, bakterier og sopp. De er stort sett våre venner».

——————–

[Slutt på innlegg]

De som nådde å lese kommentarene under Bassøes innlegg kunne nå å lese disse kommentarene forfattet av Sandy Lunøe, nå pensjonert farmasøyt,  og Tobias Skylstad, en legekollega av Bassøe:

stans_de_tullete_tiltakene4

Den svært politisk korrekte første kommentaren til Skylstad var nok til stor glede for den olme Fru Farma og våre industristyrte myndigheter. I likhet med Cathrine Aurora tar jeg meg i å lure på om Skylstad hadde en finger med i spillet vedrørende dette innleggets forsvinningsnummer… Jeg sendte epost til avisa og jeg spurte om årsaken til at dette innlegget ble fjernet. Her er svaret jeg fikk:
svar_DM

Grunnen til fjerningen var altså at Bassøes budskap var et tramp i klaveret i forhold til myndighetenes helseråd i forbindelse med korona. Akkurat. Så innholdet var altså ikke viktig, kun det faktum at Bassøe gikk imot de allmektige norske myndighetene.

Det vi her har vært vitne til er etter ALL sannsynlighet bare nok et ekkelt eksempel på hvordan «dissidenter» blant hvitfrakkene resolutt blir forsøkt klubbet ned når de plumper ut med ting som kompromitterer legemiddelindustriens inntjening. Selv om Bassøes innlegg var både fornuftig og høyst på sin plass, men slikt holder ikke i det nåværende debattklimaet. Det framstår som klinkende klart at den mektige Fru Farma ønsker frykten rundt korona. Og folk tar fortsatt åtet, selv etter alle år med stadig nye virus og frykporno som ropte opp i fjesene våre at vi kom til å dø alle mann!

Så da får vi bare slå oss til tåls med at alt er som normalt. Dessverre. Legemiddelindustrien jakter primært på økonomisk profitt, og skolemedisinen – altså vårt offentlige helsevern – er i seg selv tredje største årsak til at folk i Vesten dør. Dette sjokkerende faktum ble fastslått av Peter Gøtzsche, som er lege, forsker og tidligere sjef ved det velrennomerte informasjonssenteret Cochrane Norden. Slå den! Hvem sa «helsevern»???

Illustrasjon: Hentet fra Dagens Medisin.

underskrift_are_blaa

Les mer om viruskrisen her:
Hæææ? Gærna og Høyre opp 8,5 prosentpoeng?
Kan vi stole på koronatallene? Hvordan ender krisen?
Korruptokratiet og «korona»
Korona: Tenkt på det?
«Smittervernstiltak»: Når tenker folket ta affære ovenfor den norske regjeringens galskap?
Plottet rundt «korona» er avslørt – massepsykosen kan avblåses!
Koronaviru$: Hva i all verden kan vi egentlig vite?
Stol på det: «Korona» er en velsignelse!
Korona: Massepsykosen er et faktum!
«Korona»: En profilert varsler synger ut på nytt
Koronaaaah!!!

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

 

Reklame