are_thmb_fin
Are

Vi var vitne til noe av det mest absurde i nyere historie da regjeringen ga det norske nasjonalsamfunnet et økonomisk dolkestøt etter at 7 nordmenn hadde omkommet av et virus. Det forelå ingen håndfast informasjon som tilsa smittevernstiltak i denne skala, noe som har medført at mengder av mennesker og småbarnsfamilier har fått beina sparka vekk under seg. Nøyaktig hvor mange som nå er tvunget til å se økonomisk ruin inn i hvitøyet, ja, det kan man jo bare fantasere om. Og hva disse desperate menneskene vil finne på, tja, det må jo bare tiden vise. John Ioannidis, professor i medisin, epidemiologi og folkehelse ved Stanford universitet, uttaler at myndigheter rundt om har satt milliarder(!) av menneskeliv på spill ved disse hodeløse smittevernstiltakene (8:30 i videoen under)! Altså uendelig mange flere enn som ville omkommet av SARS-Cov-2 som dette viruset nå har blitt hetende. (Covid-19 var altså navnet dette viruset ble kjent gjennom, men er nå navnet på sykdommen som – en tåkelegging som trolig er langt fra tilfeldig).

Det faktum at så mange land implementerte de samme smittevernstiltakene basert på totalt sviktende rasjonale, vitner om at det finnes et sterkt maktapparat som drar i trådene fra sitt ståsted ute i kulissene. I realiteten er dette virushysteriet bare nok en psykologisk operasjon med mørke «politiske» hensikter bak. Hvor mange ganger tidligere har vi vel ikke opplevd at det har kommet et virus med påstått potens til å kunne utradere jordas befolkning, bare for at det hele stilnet brått hen?

I Danmark har denne maktkabalen greid å lobbyere fram en hastelovgivning som gir adgang til tvangsvaksinering. I tillegg gis det her adgang til å tiltvinge seg adgang til boliger og tvangsinnlegge beboere. Det aller siste skuddet på stammen hos danskene er en lov som forbyr kritisk omtale av viruset når dette går imot det myndighetene sier. Danskene risikerer her dobbelt strafferamme, og akkurat det er noe som burde bekymre langt flere. Her er det nemlig ytringsfriheten som står under ild, og den frie tale er en absolutt forutsetning for et hvert menneskevennlig samfunn. Det orwellianske samfunnet seiler inn med full styrke i Danmark! Her i Norge har herskerpakket også kommet så langt, at de har skaffet seg mandat til å kunne iverksette krisetiltak – med alt det innebærer. Det betyr at grunnloven kan bli satt tilside for å gjennomføre tiltak som regjeringen anser som nødvendige.

Stikk i strid med den foreliggende informasjonen, mener helsedirektør Bjørn Guldvog at denne unntakstilstanden trolig vil vare ut 2020. KS-leder Bjørn Arild Gram stemmer i og sier at det ville være uansvarlig å gjenåpne skoler og barnehage over påske. På denne måten skal foreldre bli naglet til hjemmet, og tape inntekt. En rævkjøring som kanskje utsletter hele mellomklassen til fordel for én stor og fattig arbeiderklasse. Jeg gjetter også at denne uttværingen av tilstanden gjøres for å kunne gi tid nok til den kommende vaksinen, for så å innføre tvungen vaksinering. Og, oups, til tross for all tiden det normalt tar å produsere en vaksine, tror du sannelig ikke at den pengesterke «filantropen» Bill Gates allerede har kommet med gladnyheten om uttesting av en koronavaksine? Det er jo fantastisk så raskt det kan gå, bare nøden er stor nok? 20 millioner doser er hva Gates håper å ha ferdig innen året er omme, og akkurat denne Vaksinen vil trolig ha en sjelden eksperimentell og uforutsigbar natur. Jeg bare sier det: Gud hjelpe alle de som er dumme nok til å ta denne vaksinen av egen fri vilje. Og hjelpe oss hvis tvangsvaksinering blir en realitet, skjønt dette avhenger av befolkningen. Dette kan nemlig skje kun så lenge vi oppfører oss som sauer, labbende rundt med latterlige munnbind mens vi grer ulla på hverandre.  Så lenge vi blir stående og se disse drakoniske kreftene få utøve sin dominans, vil det hele bare utarte og ende i fullendt tyranni. Folket har fortsatt makta, og har alltid hatt den. Vi kan imidlertid la være å bruke denne makta, og det er nettopp det vi har gjort fram til nå gjennom ignorans og passivitet. Vi kan utmerket godt omstøte all denne ondskapen, men må først innse at problemet eksisterer. Dernest må vi stå sammen og motsette oss dette.

Proletarer i alle land, forén dere! Vi kan fortsatt avverge medisinsk fascisme! Action!

underskrift_are_blaa

Les mer om viruskrisen her:
Hæææ? Gærna og Høyre opp 8,5 prosentpoeng?
Kan vi stole på koronatallene? Hvordan ender krisen?
Korruptokratiet og «korona»
Korona: Tenkt på det?
Plottet rundt «korona» er avslørt – massepsykosen kan avblåses!
Koronaviru$: Hva i all verden kan vi egentlig vite?
Stol på det: «Korona» er en velsignelse!
«Korona»: Slik knebles leger som våger tråkke utenfor løypa ved å praktisere fornuft
Korona: Massepsykosen er et faktum!
«Korona»: En profilert varsler synger ut på nytt
Koronaaaah!!!

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame