are_thmb_fin
Are

Det virker klinkende klart at folk mener det har skjedd en dyp urett hvis noen dør av «korona».

I dag vil det omkomme, si 5000 av koronaviruset på verdensbasis, så fremt dette viruset i det hele tatt eksisterer. (Sjøl er jeg langt fra overbevist etter alle år med stadig nye viruskomplott). I dag vil det også omkomme mange av ordinært forkjølelsesvirus, tør vi tippe 5000 også her? Det burde være et beskjedent estimat. Det vil si, ikke primært av verken korona eller forkjølelse, men annen underliggende sykdom.
Spørsmålet blir da: Når forkjølelsesvirus etter all sannsynlighet er medvirkende i minst like mange dødsfall som korona, hvorfor befinner vi oss ikke i konstant lockdown – hele tiden? Hvorfor fikk det ubetydelige koronaviruset politikerne til å rævkjøre resten av samfunnet?
Legg til at det finnes hauger av andre patogener som medvirker til døden for mennesker jorda rundt. Antall koronadødsfall blir for et nålestikk å regne i den store sammenhengen.
Tenk litt over akkurat det…
underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame