are_thmb_fin
Are

En superkjapp oppsummering forteller meg at vi nå befinner oss uti tredje uka med regjeringens stadig pågående dolking av norskt næringsliv. Eller er vi allerede i fjerde uke? Uansett er spørsmålet hvorfor regjeringen valgte å gå til det vanvittige skritt å slå beina under mengder av norske økonomiske foretak? Jo, dette ble gjort på bakgrunn av at 7 nordmenn angivelig hadde omkommet med (ikke av) koronainfeksjon, pluss hauger av fryktporno disseminert gjennom forsideoppslag i media. Artikler som trolig var betalt inn på forsiden. I tandem med media finner vi det industristyrte WHO, som velvillig har bidratt til å nøre opp under fryktspredningen. WHOs rammekriterier for å kunne kalle noe en pandemi har blitt slakket på to ganger siden 2009 – første gang rett i forkant av at svineinfluensaen kom. Dette bidro nok til enda større fortjeneste på den famøse svineinfluensavaksinen, en kvikksølvholdig vaksine som medførte at den norske stat måtte ut med 178 millioner i kompensasjon til skadde nordmenn.

Nå rævkjøres altså norske små- og mellomstore bedrifter, som følge av et virus som er mindre farlig enn ordinær sesonginfluensa. Det vil si, hvis dette viruset overhode eksisterer. Hvor mange norske menn, kvinner og familier som nå ser økonomisk ruin inn i hvitøyet, tja, det kan man jo spekulere i. Massemedia følger en lett synlig agenda og skyr nok unna artikler om dette temaet. Den industrikontrollerte regjeringen vil garantert gå inn for å holde samfunnet nedlåst helt til vaksinen er klar, for dernest å forsøke innføre tvungen vaksinering.

At dette vitner om dyp korrupsjon, ja det skal man være temmelig blind for å unngå å skjønne. Den norske regjeringen sitter imidlertid fortsatt, og akkurat det er en skandale som det norske folk ikke kan være bekjent av. Solberg jobber for FN og følger opp FNs drakoniske planer om en ny verdensorden. I FN venter det en lukrativ høy stilling på henne. Hvor åpenbart må det egentlig bli før folk lukter at den norske regjeringen ikke jobber for oss?

Spørsmål: hvordan kan regjeringen felles mest mulig effektivt?

(FYI: Jeg står fortsatt fast ved at «politikk» ikke er noe mer enn en kontrollmekanisme i hendene på den samme makteliten som nå har utsatt oss for korona-pusset. Men akkurat det temaet får jeg spare til senere).

Lisens illustrasjon: CC0 1.0 Universal.

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame