are_thmb_fin
Are

Nylig ble det offentliggjort 4000 tidligere urapporterte koronadødsfall i Ny York, noe som gjør at byen nå er oppe i 10 000 koronadøde totalt. Men hvor mange amerikanere som har omkommet MED viruset i kroppen uten egentlig å ha blitt syke av det, tja, det kan man jo spekulere i. Det kreves nemlig en viss mengde koronavirus i kroppen for at man skal bli syk av det. Mange som leser dette kjenner seg trolig frisk, på samme tid som de er bærere av koronaviruset. Det må derfor antas at mange av de døde i NY bare hadde infeksjonen uten å ha blitt sjuk, og som sådan døde MED korona. Allikevel har alle disse tilfellene blitt journalført som død AV korona.

Trolig har også størrelsen på koronatallene i NY sin sammenheng med at sykehusene / legene får 13 000 dollar for hver gang de fører opp koronasmitte hos pasientene, og symptomgjenkjennelse istedenfor labtest – altså «øyemål» – duger i denne sammenheng. Dersom en pasient i tillegg legges i respirator, tredobles beløpet til 39 000 dollar. Man skal nok ikke overse muligheten for at slike summer gjør det ekstra lett å forklare dødsfall med «korona».

Her må vi også være viss på at ingen mennesker dør av korona primært. De som dør er gjerne eldre mennesker med annen, alvorlig, underliggende sykdom. I månedsskiftet mars / april var gjennomsnittsalderen på norske koronadøde 87 år. Nøkternt sett er altså dette mennesker som uansett ville omkommet innen kort tid. Dette er jo akkurat den måten livet slutter på for temmelig mange mennesker: Man eldes og sykdommer oppstår, hvoretter det kommer en infeksjon og man dør av svekket motstandskraft. Her kan infeksjonen dreie seg om et ordinært forkjølelsesvirus. Slik er livets gang, men det presenteres nå som en ikke-ønsket sensasjon! Hvorfor?

Basert på dette milde viruset komparativt sett og syv dødsfall nasjonalt, presterte regjeringen å ta kvelertak på det norske næringslivet. Et vedtak som presumptivt vil ta livsgrunnlaget fra svært mange nordmenn. I disse tider oversvømmes da også Nav-kontorene oversvømmes, mens statskassa utarmes. Den påståtte gevinsten har åpenbart en svært urimelig pris. Hvordan kan dette finne sted? Skjønner ikke regjeringen at høy alder vil ende med døden? Hvorfor opplever vi disse absurd restriktive tiltakene nå, mens det ikke har skjedd noe som helst ved tidligere ordinære influensautbrudd? Er regjeringen virkelig så inkompetent og uten gangsyn, at den på tross av alle sine ekspertutvalg presterer å gjøre katastrofale feilsteg som dette? Er dette i det hele tatt noe feilsteg fra regjeringens side, eller er det en villet «politikk»?

Vi kan jo håpe på at regjeringens meningsløse isolasjonspolitikk fører til at nordmenn etter dette vil sette mer pris på fellesskap, og at det derfor fører til et varmt og inkluderende samfunn på sikt. Et samfunn hvor myndigheter ikke tillates å ture fram slik vi nå er vitne til. Vi er mange som har lengtet etter et slikt samfunn.

underskrift_are_blaa

Lisens illustrasjon: CC0 1.0 Universal (pxfuel.com)

Les mer om viruskrisen her:
Hæææ? Gærna og Høyre opp 8,5 prosentpoeng?
Korruptokratiet og «korona»
Korona: Tenkt på det?
«Smittervernstiltak»: Når tenker folket ta affære ovenfor den norske regjeringens galskap?
Plottet rundt «korona» er avslørt – massepsykosen kan avblåses!
Koronaviru$: Hva i all verden kan vi egentlig vite?
Stol på det: «Korona» er en velsignelse!
«Korona»: Slik knebles leger som våger tråkke utenfor løypa ved å praktisere fornuft
Korona: Massepsykosen er et faktum!
«Korona»: En profilert varsler synger ut på nytt
Koronaaaah!!!

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame