are_thmb_fin
Are

Nettavisen melder at statsministeren og Høyre får tidenes hopp på en meningsmåling med en framgang på hele 8,5 prosentpoeng fra mars til april i år.  Det finner jeg ganske utrolig på flere måter. For det første finner jeg det usannsynlig at nordmenn kan finne på å støtte Gærna og resten av regjeringskabalen etter at de iverksatte denne økonomiske takedown’en forkledd som helsevern. Dette ble gjort på bestilling fra herskerpakket som ivrer etter å etablere den nye FN-ledede verdensordenen (NWO).

Her er det på sin plass å nevne at jeg labbet rundt i marka i går med Kiri og en felles venn av oss. Vi snakket om mulighetene for at en meningsmåling som dette utmerket godt kunne være rent bull, og at målingen som sådan skulle gi skinn av folkelig støtte til regjeringens åndssvake bifall for herskerpakkets siste psykologiske operasjon, koronakrisen. Sjansen for at dette er tilfelle er mer enn bare stor, for å si det slik. Det er en smule forstemmende å se at Kari og Ola ikke engang greier tenke tanken.

Til tross for at denne meningsmålingen trolig bare er tall som herskerpakket har kokt sammen på et bakrom, er mitt underliggende budskap at de som støtter bilderbergerbolla Solberg og resten av regjeringen må ha mistet fotfestet fullstendig. Kom til sans og samling, for ingenting kan forsvare det at regjeringen satte ut økonomiske snublesnor for horder av nordmenn. Og, som alltid: avskaff politikk! (Hørt den før?) Politikk er bare et verktøy i hendene på denne maktkabalen som er ute etter å dominere resten av oss.

Moderlandet voldtas nå økonomisk på femte uken, og middelklassen står i stadig større fare for å bli utryddet via massekonkurs. De nasjonale smittevernstiltakene ble iverksatt 12. mars basert på 7 døde nordmenn, som følge av et virus som er mildere enn sesonginfluensaen! Hvorfor har vi ikke sett tiltak i nærheten av dette i forbindelse med tidligere års influensaepidemi? Og hvorfor bebuder regjeringen nå at den tenker forlenge tiltakene uten noen rasjonell grunn?

Jeg flytter ut på en øde stillehavsøy, og tar min festmø Kiri med meg. Er det noen som vil slå følge, så danner vi ekte anarkist-samfunn der?

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: Innehaver er http://www.kremlin.ru (Creative Commons Attribution 3.0 Unported)

Les mer om viruskrisen her:
Kan vi stole på koronatallene? Hvordan ender krisen?
Korruptokratiet og «korona»
Korona: Tenkt på det?
«Smittervernstiltak»: Når tenker folket ta affære ovenfor den norske regjeringens galskap?
Plottet rundt «korona» er avslørt – massepsykosen kan avblåses!
Koronaviru$: Hva i all verden kan vi egentlig vite?
Stol på det: «Korona» er en velsignelse!
«Korona»: Slik knebles leger som våger tråkke utenfor løypa ved å praktisere fornuft
Korona: Massepsykosen er et faktum!
«Korona»: En profilert varsler synger ut på nytt
Koronaaaah!!!

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame