are_thmb_fin
Are

Hvilken løk, spør du kanskje? Jo, konspirasjonsløken vel.

Her skal jeg skrive en «organisk» artikkel, altså en artikkel som bare blir til mens jeg skriver. Det jeg har på hjertet i dag er problemstillingen som dreier som om hvordan sååå mange konspirasjonsteoretikere tør være sååå utrolig sikre på at konspirasjonsteoriene de stiller seg bak er uttrykk for enorm sannhet.

Ta f.eks. Trump og Q: hvordan tør folk egentlig å hevde at alt som glipper ut av munnen på disse er den rene, usminkede sannheten? Og for noen av Trump-supporterne, hvordan tør dere hevde at Q og Trump er én og samme? Det er en gåte for meg. Men sikre er dere altså, faktisk i den grad at dere blir ravende emosjonelle og «bitende» i diskusjoner.

Hvis Trump er en mann av- og for folket, hvorfor støtter han da terror-staten Israel? Ja, han gjør det helt uten forbehold også! (Sorry MIFF’ere, jeg diskuterer ikke absurditeter: Israel er ikke det eneste fungerende demokratiet i Midtøsten, slik dere liker å hevde. Israel er beviselig en apartheid- og terrorstat! Israel er historien om et folkemord som har pågått over åtti år. Get real!). Og hvorfor har samtlige av de eksisterende amerikanske krigene da Trump satte seg i presidentstolen eskalert under hans ledelse? Og hva pokker gjør Trump og US Army i Venezuela nå? Det holder ikke å parere med «men, Trump må gå en viss balansegang, og gjøre noen tjenester for herskerpakket bak NWO. Hvis ikke, blir han bare drept». Det kan være sant at Trump på dette viset spiller sjakk på en mesterlig måte med maktkabalen. Men, allikevel, når dere hevder at dere vet dette har seg slik, så blir jeg bare overbærende.

Som antydet, la meg bare legge til at jeg ikke påstår at Trump er et bedrag. Jeg vet bare ikke. Jeg ser ham gjøre noen bra ting, men også noen utpreget dårlige ting – sånn som å eskalere alle krigene han arvet fra Obama. Og for å ha skapt tidenes største, amerikanske militærbudsjett for ikke lenge siden. Det sier ikke lite, siden amerikanerne har brukt enorme mengder penger på militæret sitt.

Hva så med alle kampene som etter sigende pågår under jorden nå? Jeg sikter til de angivelige kampene mot «the black hats», hvor torturerte og misbrukte barn nå blir befridd fra sin fangenskap over en lav sko. Hvordan vet dere dette? Fordi dere har lest det ett eller annet sted? Jeg er helt for at man skal lodde all informasjon med sin egen intuisjon, og i tillegg sjekke om det passer inn i den større mosaikken. Men når folk med største sikkerhet hevder at disse undergrunnskampene pågår uten noen konkret dokumentasjon, ja da blir det bare humor av det.

Moralen er: kanskje folk burde droppe å skape seg en identitet ved å konkurrere om hvem som tror på de villeste konspirasjonsteoriene og istedefor forsøke grave fram troverdig støtte for deres påstander? Når det er sagt, finnes det absolutt noen som er flinkere til dette enn andre, og de har jeg respekt for.

Hilsen en som håper Trump og Q er «the real deal», men som slett ikke våger ta det for gitt at det har seg slik.

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: CC BY-SA 2.0 – oppskalert til 800 x 1121px. Av DonkeyHotey på flickr.com

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame