are_thmb_fin
Are

Mange holder vår sivilisasjon for å være så høyt utviklet, men i hvilken grad stemmer egentlig det? Uten at jeg skal dra alle mennesker over samme kam, er det et faktum at vi engasjerer oss i kriger til stadighet på denne planeten. Vår sivilisasjon består tydeligvis av individer som ikke kan leve side om side uten å føle trangen til å slå hverandre ihjel. Og nettopp det å kunne dele samme planet i fred og harmoni er vel det første tegn på en høyt utviklet sivilisasjon? Vi er ikke «der»…

Og så kan man innvende: «Men det er jo våre ledere som skaper disse krigene, ikke oss vanlige mennesker!» Joda, det er mye sant i det. Vi har absolutt helt feil ledere. Dette er ledere som velges inn i sine posisjoner, ikke av folket, men av den samme maktkabalen som disse lederne selv er en del av. Men, og her kommer det: resten av oss gjør jo ikke noe for å stoppe disse gale lederne! Så er det noe som heter «den som tier, samtykker»…

Krig er langtfra den eneste uhyrlighet som finner sted på Jorda. Vi har også en hel industri som baserer seg på det å bortføre barn, for så å misbruke de seksuelt, torturere de, rituelt drepe de og drikke blodet deres. Og mer. (Velbekomme!) På global basis forsvinner det millioner av barn. Bare i USA lyder det dokumenterte antallet forsvunne barn på 800 000. Årlig. Barn som fødes og fostres opp i spesielle anlegg for slike grusomme, satanistiske formål, uten noen form for fødselssertifikat, er da ikke regnet med. Noen av de bortførte barna blir også solgt videre til personer som utsetter de for uhyrligheter ala de jeg her har nevnt. Utrolig? Det skjer! «Pizzagate» er reellt, og det er trolig bare spissen av spissen av isfjellet.  Denne virkeligheten er absolutt uhyrlig sett gjennom normale menneskers øyne, men i satanistiske miljø er dette simpelthen det de gjør for å få sterke nok stimuli. Som antydet skjer ikke dette unntaksvis heller, det er en egen industri!

Som alltid trenger dere ikke tro meg, for det er mange varslere som har stått fram og fortalt om disse tingene. Robert David Steele, som blant annet har vært topp-advokat i den folkelige domstolen International Tribunal for Natural Justice (ITNJ), sier dette i klare ordelag her:

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: Skjermdump fra video.

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame