kiri_&_tuca
Kiri

Kjære venner,

Jeg har noe på hjertet og trenger spørre dere. Ønsket mitt er å få svar spesielt fra dere som ofte er helt uenig med meg og synes jeg er en gærn dame med paranoide tanker. Det jeg lurer på er hvordan dere kan være så trygge på at dere er i gode hender hos «staten». Hva får dere til å tro at staten vil ta vare på dere, eller at noen av «de» egentlig bryr seg om oss?

Vi bor i en gal verden, med mye smerte rundt oss. Det burde være lett å få øye på. Allikevel synes flesteparten å mene at samfunnets tilstand er akkurat slik den både skal og må være, selv om det ikke er så bra som man kanskje kunne ønske. Men tro meg, det kunne vært helt annerledes!

Når jeg gir uttrykk for at jeg stiller meg tvilende til det offisielle narrativet, så tror mange at jeg lyver eller har klikka. Det nytter heller ikke at jeg kan underbygge det jeg sier ved å vise til gode kilder. Uansett hva så skal jeg diskrediteres. Hvorfor?

Hvorfor vil dere at alle skal mene det samme? Hvorfor er det negativt med sprikende meninger og spennende debatter? Er det ikke nettopp fordomsfrie og sprikende debatter som gjør at man oppnår større innsikt? Og hvis det var sant at vi konspirasjonsteoretikere bare lyver og fabler, hvorfor stilnes og sensureres vi uten gode grunner?

Jeg er åpen for at jeg selv kan ta feil noen ganger, og det samme synes jeg alle andre burde være på egne vegne. Hvis jeg tar feil, skal jeg bøye meg ned og kysse føttene deres! Det er viktig å førsøke ta rede på hva som er sant, ikke vise at man har rett!

All min kjærlighet!

kiris_undersskrift

Illustrasjon: Scaled down to 750 x 457. By Muhammad Rafizeldi (MRafizeldi) on Wikimedia.org. Lisens CC BY-SA 3.0

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Are skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

 

Reklame