are_thmb_fin
Are

Da er det klart at Donald Trump akter å mobilisere den amerikanske hæren for å kunne gi den amerikanske befolkningen den kommende korona-hastevaksinen. Og til å overse hele dette prosjektet har Trump pekt ut Moncef Slaoui, den tidligere toppsjefen til farmagiganten GlaxoSmithKline (GSK). Til opplysning er GSK verdens største vaksineselskap, og har blitt domfelt for grov kriminalitet i form av å promotere ikke-godkjente vaksiner, fortielse vedrørende sikkerhetsdata og for å ha ulovlig smurt amerikanske leger. Svindel, kort fortalt. Boten var den gang den største som hadde vært ilagt noe farmasøytisk selskap, pålydende 3 milliarder dollar. En bot som også GSK vedtok.

Hastevaksineprosjektet har fått navnet «Operation Warp Speed», og legger vekt på hastig framstilling, militær gjennomføring og innspytting av enorme mengder kapital («det som måtte kreves», ifølge Trump). Vaksinenes effekt og trygghet kartlegges gjerne over perioder på 18 måneder til flere år, men planene er at framstillingen av nettopp koronavaksinen skal hastegjennomføres. At et hasteprosjekt som dette vil kunne sette folks liv og helse i fare, er derfor svært sannsynlig, ikke minst dersom vi ser på erfaringen vi allerede har med f.eks. svineinfluensavaksinen i 2009 og meningokokkvaksinen på slutten av 80-tallet.

Det sies ikke at militær tilstedeværelse er ensbetydende med at vaksinen vil bli tvunget på folk, kun at det militære rekrutteres for å kunne ta unna den store mengden mennesker som skal ha vaksinen. Men hvis man stikker fingeren litt i jorden finnes det vel en mengde gode grunner til å mistenke at den militære regien er valgt for å kunne tvinge vaksinen på folk. I USA har En rekke amerikanske delstater har allerede praktisert tvungen vaksinasjon, og her i Norge har Arbeiderpartiet stadig ivret for å få gjennomslag for tvangsvaksinering – eller «obligatorisk vaksinasjon» som de så fint kaller det. Ordet ‘tvang’ selger nemlig ikke like godt, for da blir det kanskje for synlig for folk flest at dette betyr å bli fratatt råderetten over egen kropp.

For farmaselskapene er Operation Warp Speed en våt drøm som nå synes å bli sann: disse selskapene kan øse av statlige midler til utviklingen av vaksinen, og deretter håve inn profitten når hundrevis av millioner vaksinedoser blir distribuert.

Selskapet Apiject har en sentral rolle i dette vaksineprosjektet, og skal forsyne prosjektet med de ferdigfylte sprøytene. Apiject skriver på sine nettsider (oversatt og fornorsket):

Med en valgfri RFID/NFC (elektronisk ID) på hver forhåndsfylte sprøyte, vil Apiject muliggjøre dette. Før en injeksjon gis, vil helsearbeideren kunne starte en gratis mobil-app som leser av informasjonen på sprøyta. Slik vil NFC-taggens unike serienummer, GPS-lokasjon og dato/tid bli registrert og lastet opp til en sky-database valgt av regjeringen. De oppsamlede injeksjons-data vil forsyne helseadministratorer med med et injeksjonskart i sanntid.

Den vaksinerte personens ID blir selvfølgelig også registrert her. Et kritisk sinn spør seg da hvordan dette kan bli utnyttet til tyranniske formål. Hittil har befolkningen verden over tillatt sine korrupte myndigheter å strippe oss for våre rettigheter og vår frihet under dekke av at et «livsfarlig virus er løs og at vi derfor må tenke på de sårbare, gamle blant oss». Dette budskapet er det som stadig går igjen i maktkabalens stadig pågående, inkrementelle knebling av befolkningen: «du må jo tenke på fellesskapets beste, ikke bare på deg selv!»

Slik rulles det orwellianske samfunnet ut! Slik innføres tyranniet i den moderne tidsalder.

Hvor har alle Trump-supportere sin tilhørighet ètter dette? Jeg påstår ikke verken det ene eller det andre om Trump. Ei heller at det jeg har skrevet her være sant, men Pål Steigan pleier være etterrettelig, og det er fra ham jeg har hentet stoff til denne artikkelen (se lenke underst). På den annen side har Trump tidligere uttalt at han er imot vaksinering med de vaksinene som er i dag og slik det per i dag praktiseres, så lite taler for at han har skiftet standpunkt i dette henseende. Såååå….

Hvis dette med amerikansk tvangsvaksinering i militær regi medfører riktighet, vil jeg påstå dette er en enorm ripe i lakken for Trump. Vel å merke dersom han faktisk gjennomfører. Det gjenstår å se…

OBS! Oppdatering kl 19:21: Trump har akkurat holdt en pressekonferanse. Her uttalte han at det ville bli framstilt en fullverdig vaksine (ikke hastevaksine) som var ment for alle – på frivillig basis. Så får vi håpe at akkurat det stemmer. I så fall er jo det positivt. Trump-supportere kan dermed senke skuldrene… i alle fall inntil videre. 🙂

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: DonkeyHotey on Flickr. Lisens: Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)
Kilde: Pål Steigan | Steigan.no

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame