are_thmb_fin
Are

«Norge er verdens beste demokrati, og vi nordmenn er usedvanlig priviligerte». Har du hørt den før? I dette ligger det en korreks innebygget, nemlig at nordmenn ikke har lov til å klage. Kari og Ola får ikke lov til å mukke ovenfor den påstått utrolige velferden vi norske nyter så godt av. Oljepenger og felles dugnad via skatter og avgifter gjør at vi nyter en velferd som alle de andre misunner oss. Bla-bla-bla…

La meg først av alt bare si at jeg ikke har til hensikt å klage og gjøre meg selv til noe offer i denne sammenheng. Og, ja, jeg går med på at det finnes land hvor befolkningen har det verre enn oss her i Norge.  Men å skulle gå til det skritt å hevde at vi nordmenn er frie mennesker, eh, det er å ta det vel langt… Hvis man stikker fingeren tilstrekkelig dypt i jorda, finner man fort ut at dette er en illusjon!

Her er én av flere veldig gode grunner til at vi ikke er fri: Vår sivilisasjon er fortsatt tuftet på det gjeldsbaserte pengesystemet, og da blir konklusjonen umiddelbart som følger: Vi er IKKE fri. Vi er tvert imot underlagt de undertrykkende tyrannene som kontrollerer bankene og skaper penger av tom luft. Og når disse edderkoppene lager nye penger, trenger de ikke vise til en tilsvarende mengde fast verdi, som f.eks. gull eller sølv. Kravet til pengenes forankring i realverdier forsvant da president Nixon opphevet gullstandarden tidlig på 70-tallet.

Mer: pengene skapes i form av gjeld. En gjeld som er umulig å tilbakebetale, som blir stadig større og som nedarves til kommende generasjoner. Det er pengesystemet – eller pengebedraget – som gjør at vi må tilbringe halvparten av tiden vår på en jobb vi ikke liker. Nemlig for å kunne tilbakebetale gjelda vår til bankene. Hvis man ikke har tilstrekkelig med papirlapper (penger) – papirlapper som vi har GÅTT MED PÅ at har en verdi – er man sjanseløs i dagens pengebaserte samfunn. Da havner man på gata. Men, har du tenkt på det faktum at samfunnet er skapt av noen, og at det faktisk er intendert å være akkurat slik vi nå opplever det? Samfunnet i dag tjener nemlig de som har skapt det på denne måten, på bekostning av den store majoriteten. Men samfunnet kunne vært helt annerledes med andre samfunnsarkitekter. Sug litt på akkurat den nå…

Jeg gjetter at andre sivilisasjoner ser på oss som primitive: «Tenk, undertrykkere har greid å innbille de stakkars jordboerne at de må kunne betale for seg for å ha hevd på et godt liv!» Ja, for vi er under hælen på undertrykkere. Undertrykkere som skaper penger fra tom luft. Disse pengene skapes i form av rentebasert gjeld, som vi deretter blir tvunget til å skaffe tilbake i enda større monn – i form av renter. Måten vi betaler våre egne undertrykkere tilbake, er ved å løpe til en eller annen jobb, dag ut og dag inn.

Undertrykkerne skaper altså penger fra det store intet og «låner» de til oss. Me dette lånet følger det et krav om at vi må bruke av tiden vår – les: livet vårt – for å kunne greie betale pengene tilbake! Liv er en realverdi! Penger ikke! Litt av et plott, og utrolig at de fortsatt kommer unna med det.

Det finnes absolutt andre grunner til at vi ikke er fri, men det får jeg heller ta opp i en annen artikkel. Til da: Lytt til Ola Nordmann og det han har å si om navnebedraget, for der har du en annen svindel som våre undertrykkere har spunnet over oss. 

Ikke kom og fortell meg om hvor fri vi er – «spesielt oss nordmenn»… De som hevder det, gjør det kun fordi de aldri har fått oppleve ekte frihet. Og fordi de er lullet inn i en fantasi om at dette er den eneste måten å forvalte et samfunn på. Det er langt fra sant! 

Vi er slaver, punktum! Nordmenn også, selv om vi later som om vi er Guds utvalgte. Det er sannheten. Men i løpet av «sirkus korona» vil kanskje mange ting falle på plass… Jeg tror det. Homo Sapiens’ gangsyn er under restaurering!

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: Alexas_Fotos (pixabay.com)

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame