are_thmb_fin
Are

Åååååh, NÅ blir jeg populær, tenker jeg. Not! Å poste en overskrift som denne, akkompagnert av det norske flagget på halv stang: wooow! Jeg kan høre det komme fra tusener der ute (evig optimist med hensyn på antall lesere – ha, ha): «Hvorfor så j… negativ, Are?» La meg meisle det ut én gang for alle: jeg oppfatter ikke mitt budskap her som negativt. Jeg er heller ingen negativ personlighet. (Ikke Kiri heller, for den saks skyld. Selv om hun også poster samfunnskritisk stoff som dette). Jeg er tvert imot ganske munter av meg, og det tror jeg faktisk alle de som kjenner meg vil kunne nikke samtykkende til. Men selv om jeg er munter så forsøker jeg å se tingenes tilstand for det det er. Som sådan mener jeg å beskrive status quo og fint lite annet. I bånn for mine samfunnskritiske artikler lurer bestandig det samme spørsmålet: skal ikke vi, befolkningen, finne sammen og gå for noe bedre?

Vi nøyer oss med smuler av det fellesskapet vi kunne hatt. Vi slår oss til tåls med middelmådighet, istedenfor å heve blikket og ærlig evaluere situasjonen. Det vi kunne hatt ville allerede vært en realitet hvis vi bare hadde skjønt følgende:

1) at samfunnet i sin nåværende form ikke er et eget vesen i seg selv. Samfunnet er en kreasjon, skapt av «noen». Disse noen er en liten men ekstremt mektig maktkabal. Medlemmene i denne kabalen er samfunnsarkitektene! 

2) Ad forrige punkt: samfunnet var intendert å skulle bli akkurat slik det nå har blitt, fordi denne tilstanden tjener disse ganske få i nevnte maktkabal. Kabalen kontrollerer storinudstri og bankene/pengesystemet. Pengesystemet er deres primære verktøy for å kunne undertrykke resten av oss – se for øvrig min artikkel fra i går. Merk: siden samfunnets nåværende forfatning er skapt slik det var intendert, behøver vi ikke å finne oss i ståa slik den nå er!

3) Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: vi vet ikke hva frihet er! Det har sin årsak i at vi aldri har opplevd ekte frihet. Fordi vi har blitt innprentet fra barnsben av med at oppbyggingen av det nåværende samfunnet er slik det alltid har vært og alltid vil bli. Vi vet ikke at det finnes andre måter å forvalte samfunn på fordi vi ikke skjønner at det nåværende samfunnet i utgangspunktet er skapt! Og det er skapt slik det er med overlegg!

Capich?

Jeg husker tilbake for noen år siden, den gang jeg bodde i Ravnåsveien 9d i Oslo. Det var formiddag og det var 17. mai. Jeg stod utenfor entréen til rekkehusleiligheten min, hvor jeg så heiste flagget på halv stang. En nabo stusset og spurte om jeg ikke skulle dra flagget helt ut på stanga som stod i 30 graders vinkel oppover og ut fra husveggen.
– Nei, jeg synes ikke det finnes noen god grunn til å feire, sa jeg tørt med et halvveis smil.
Naboen ristet på hodet, tydelig lettere sjokkert. Da jeg kom hjem senere utpå ettermiddagen, var flagget mitt dratt helt ut i enden av stanga. Noen mente åpenbart at jeg hadde gjort meg skyldig i en uhyrlighet ved å heise flagget på halv stang. Vi nordmenn er tydelig stolte av fedrelandet, og vi setter vår ære i det å være undertrykket.

Som sagt, nordmenn flest vet ikke hva frihet er. De skjønner derfor ikke hvor vidunderlig fri tilværelsen kunne vært. For å understreke det jeg her forsøker å hinte til, avslutter jeg med ordene til Ole-John Saga. Han har absolutt skjønt det – sitat:

17. mai er ikke noe annet enn feiring av en bortskjemt og historieløs befolkning som ikke er ferdig med trassalderen, og som forveksler mimring over andres bragder med sine egne. De fleste klarer ikke en gang å skille mellom demokrati og diktatur, selv om diktaturet står på utsiden og banker på døra deres.

Demonteringen av demokratiet og velferdsstaten er nå så åpenlys at den burde være i stand til å vekke oss opp fra den komatøse tilstanden mange er i. For våkner vi ikke opp nå og ser realiteten i hvitøyet, så vil dette være siste gangen vi feirer 17. mai!

Sitat slutt.

Så «grattis» med dagen da, folkens! Men, igjen, skal vi ikke finne sammen og skape noe bedre? Første steg er å svinebinde våre såkalte ledere – disse fotsoldatene for den nye verdensordenen (NWO) – og sette de på en flåte med stø kurs for Jan Mayen. Passer det imorra?

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: GGAADD på Flickr. Lisens: CC BY-SA 2.0

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame