are_thmb_fin
Are

Jeg skriver mye om «korona» for tiden, men jeg mener bestemt at den situasjonen vi nå står oppi representerer noe av det mest monumentale som har hendt menneskeheten på aldri så lenge. Dette er et bedrag som jeg selv opplever som vanskelig å ikke gjennomskue, men på samme tid må jeg jo konstatere at mange er oppfører seg som blinde i denne sammenheng. Denne blindheten viser dessverre bare hvilken sosial kultivering vi blir utsatt for fra barnsben av. Skoleverket skaper systemtro, hjernevaskede kopister. Allerede fra første dag på skolebenken blir vi bedt om å sitte ned, ti stille og lytte på læreren – som regel en dosent som står der borte ved kateteret. Og dersom vi husker veldig godt og greier få formulere det vi husker ned på papir under en såkalt «prøve», får vi en kjeks i form av en god karakter. Akkurat slik man trener hunder. På denne måten tester skolen hukommelse istedenfor det som er langt viktigere, nemlig kreativitet, logikk og kritisk tankeevne.

Men, altså, «korona»: Hva bygger jeg det på når jeg sier dette er et stort bedrag? Jo, ta f.eks. det faktum at de ikke vet om koronaviruset, Sars-Cov-2, eksisterer(!) Viruset er ikke formelt isolert og påvist på en vitenskapelig tilfredsstillende måte! Her har de tatt kroppsvæske fra den smittede, og deretter blandet inn fremmed biologisk materiale pluss diverse kjemikalier, for så å bruke computere til å «gjette» på det aktuelle virusets gensekvens. (Se f.eks. denne artikkelen). Denne sølete prosessen er direkte uvitenskapelig. Konsekvensen er at de leter etter noe fiktivt når de bruker disse bomullspinnene (PCR-test) for å teste folk for koronainfeksjon(!) Testen kan også slå ut på stoff som i realiteten stammer fra kroppens egen metabolisme. Her forteller molekylær-biologen og psykiateren Dr Andy Kaufman mer om dette (8 minutter):

På en måte minner dette meg om den påståtte isoleringen / påvisningen av HIV-viruset. Luke Montaigner og Robert Gallo er to av personene som, angivelig, skal ha vært med på å isolere dette viruset. Imidlertid kom det en Nobels fredpris-vinner i medisin på banen, som dro Montaigner og Gallos arbeid i tvil. Tvilen til Montaigner og Gallo ble forsterket da dokumentarfilmskaper Gary Null konfronterte disse to på telefon. Duoen ga da uttrykk for at de «ikke helt kunne huske hva de hadde gjort for å isolere viruset». «Det var jo så lenge siden». Ha, ha. Intervjuet endte med at Gallo og Montaigner ble emosjonelle og slengte på røret – hør selv:

Den første AIDS-medisinen, kalt AZT, viste seg å være ekstremt giftig (sjokk?). Den høye toksisiteten til AZT har i ettertid blitt vedgått fra medisinsk hold, men hvorfor de ikke hadde greid å ta rede på dette før de begynte markedsføringen, tja, si det… Gud vet hvor mange de i realiteten kverket med dette medikamentet, mens den bokførte dødsårsaken var «AIDS». Bare for så å kreve øket bruk av AZT. (Vi opplever i dag en lignende negativ spiral når det gjelder konvensjonell kreftterapi. Det er mange som omkommer av cellegiftbehandling, ettersom cellegiften er ekstremt giftig og ødelegger arvestoffet i både syke og friske celler. Når folk omkommer av cellegift, bokføres kreft som dødsårsak. Deretter følger et krav om øket bruk av cellegift).

Tilbake til «korona»: Alle skjønner, eller burde skjønne, at man ikke kan sette inn smittevernstiltak som knebler hele nasjoner, og frastjeler individene deres basale frihet og menneskerettigheter. Man dreper heller ikke hele nasjoner økonomisk for å skulle beskytte en komparativt liten pasientgruppe bestående av eldre mennesker mot et – påstått – farlig virus. Slikt spinner raskt på seg altfor vidtrekkende psyko-sosiale konsekvenser, og trolig vil langt flere omkomme under slike forhold. Alle skjønner, eller burde skjønne, at smittevernstiltakene isteden burde bli rettet mot den utsatte gruppen, mens resten av samfunnet fikk gå videre mer eller mindre uforstyrret. Allikevel virker forbløffende få å skjønne dette. (Eller er det bare det at de som har skjønt dette holder kjeft ovenfor den store og langt mer brautende flokken som vil tviholde på strenge smitterverntiltak?)

Absurditeten ved de samfunnslammende smitteverntiltakene er også tatt opp av den britiske milliardæren Simon Dolan (50). Han adresserer idiotiet i media, og bedyrer at han vil trekke statsminister Boris Johnson og resten av den britiske regjeringen for retten hvis ikke lockdown blir opphevet. Dolan drar fram at de britiske smittevernstiltakene ikke har den effekten man på forhånd hevdet:
– Bortsett fra enkle råd om god håndhygiene og sosial distansering, har ingen myndigheter tatt grep som har gjort en vesentlig forskjell, hevder 50-åringen.
Denne påstanden har også mottatt støtte fra medisinsk hold.

– Jeg og min advokat ønsker helt enkelt at landets «lockdown» avsluttes. Vi mener nå at effekten av den – hvis det noen gang fantes en – er borte, sier Dolan. Han forteller videre at han har mottatt drapstrusler for sine ytringer.

Koronahysteriet handler utvilsomt også om at de nå ønsker å få solgt en framtidig koronavaksine. Det er MYE penger å tjene på en slik vaksine, især dersom de lykkes med å tvinge den på befolkningen. Disse pengene er nok noe globalist-maktpampene og deres storindustri ikke har lyst til å gå glipp av.

I går skrev jeg om at viruset ikke var så smittsomt som de tidligere prognosene tilsa. Sjokkerende? Neida, for dette er en krise av politisk art, ikke medisinsk. Vi er her vitne til et bedrag. Enn så lenge venter jeg bare på at enda flere fadeser skal dukke opp rundt den kriminelle Fru Korona. Jo flere fadeser, jo flere vil våkne til det faktum at vi er ført bak lyset.

De statlige smittevernstiltakene har aldri vært ment som noe annet enn et forsøk på å dolke befolkningens privatøkonomi i land etter land. På dette viset var det meningen at mengder av mennesker skulle miste sitt næringsgrunnlag, for så å bli avhengig av trygd / stat. Mennesker som er avhengige av staten finner nemlig lydig sin plass inn i rekken av konforme, autoritetstro individer. De gjør ikke opprør, og det vet makta utmerket godt. Som sådan har korona bare vært nok et framstøt for å bringe den nye verdensordenen enda nærmere. Riktignok har dette vært et formidabelt framstøt, men det er fortsatt opp til befolkningen om vi tenker la de reelle makthaverne få viljen sin. Jeg tror ikke det vil lykkes maktkabalen å skape den despotiske nye verdensordenen, for – trallallallala – folket våkner. Seint men godt.

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: Spc. Miguel Pena | U.S. Army Reserve (down-scaled to 750 x 500)

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på min og Kiris innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame