fauci_scoundrel

are_thmb_fin
Are

Maktkabalens prosjekt korona selger fortsatt godt. Bedraget synes å dra ut over tid, og jeg lurer på hvor mye det er igjen å gå på for dette kriminelle kartellet? Bare en slumrende befolkning har svaret på det!

Har ikke korrupsjonen blitt synlig nok enda? Har ikke koronabedraget blitt tilstrekkelig in-your-face til at befolkningen endelig mister tålmodigheten og stiller regjeringen til veggs for denne kriminaliteten?

Teksten på meme’t ovenfor er skremmende nær den realiteten vi opplever med den kommende hastevaksinen mot korona. Studier anses nemlig for å være av kritisk betydning år det gjelder malariamiddelet hydroksyklorokin (og middelet klorokin) som sies å ha god effekt på «Covid-19» (hva enn dette måtte være for no’). Men hvis det er snakk om vaksinen, er studier angivelig av underordnet betydning. Da gjelder det å få vaksinert flest mulig, kjappest mulig.

Bare tenk hvilken krise det ville vært for legemiddelindustrien om det ble formelt kjent og dokumentert at malariamiddel var effektivt mot Covid-19? Da ville den kommende vaksinen plutselig være helt overfllødig, og de 13 milliarder kronene som Bilderbergerbolla Solberg så generøst har pøst inn i utviklingen av den kommende koronavaksinen vil være bortkastet – som tilfellet er med mange andre donasjoner fra vår egen regjering med hull i lommene. Solberg vil i så fall ha styrket sine utsikter til den tiltenkte FN-stillingen etter endt politikerkarriere. (Slik f.eks. Børge Brende gjorde seg fortjent til lederrollen i World Economic Forum og Jens Stoltenberg gjorde seg fortjent til rollen som Natos generalsekretær).

Jeg leste nå akkurat en kommentar en venn av meg fikk på en trådstart. I trådstarten hadde han beskrevet situasjonen til en innvandrer fra Gaza. Denne innvandreren hadde startet sitt eget gatekjøkken her i Norge. Han var eneste ansatte i sitt eget foretak, og han måtte jobbe 18 timer i døgnet for å få det til å gå rundt. Det var ingen penger til å ansette noen andre, og en venn i Gaza kunne heller ikke komme ham til unnsetning pga stengte grenser. Min venn avsluttet sin trådstart slik: «Fakk den norske regjering. Det her er nok bare starten.»

Én av kommentarene han fikk på sin trådstart er et trist vitnesbyrd om hvor ignorante vi er ovenfor det som når skjer:

dialog_fin

Tross at denne kommentatoren beskriver staten / myndighetene som ubrukelige, er dette en slags bagatellisering av det staten har gjort mot egen befolkning. Den norske regjeringen har tross alt iverksatt tiltak som nå er i ferd med å drepe landets små foretak! Mange har allerede gått dukken.

I går var jeg og Kiri på besøk hos et par gode venner. Ytterligere et par andre venner hadde også kommet tilreisende. Samtalen dreide seg om situasjonen vi nå befinner oss i. Samtalen forløp lett som alltid, og rett før Kiri og jeg forlot forsamlingen, var vi alle skjønt enige om følgende: Vi opplevde det som HELT utrolig at folk ikke greier brette tankene rundt det som har skjedd og fortsatt skjer i forbindelse med «korona». Hvordan kan det ha seg at folk ikke skjønner at de statlige smitteverntiltakene burde vært rettet mot den komparativt lille gruppen av utsatte eldre, framfor å ta kvelertak på hele det norske storsamfunnet på denne måten. Ja for vi har lenge visst at det i all hovedsak er immunsvekkede eldre med andre underliggende diagnoser som dør av korona. Selvsagt ville disse eldre stått i fare for å dø av nær sagt hvilken som helst infeksjon, men når det er snakk om Sars-Cov-2 viruset, blir det gjort til en sensasjon! Det er forbudt å dø av dette viruset! «Faktisk så forbudt at man må kunne forsvare det å drepe alle småbedrifter i landet.» Slå den! Forstå det!

Det som ÅPENBART burde vært gjort her var målrettede tiltak rettet inn mot den utsatte gruppen av eldre. Og resten av samfunnet skulle fått vært uberørt av «krisen». Dette ville vært langt billigere for staten og menigmann, men det ville også vært mer effektivt ved at viruset fikk brenne seg ut i den friske delen av befolkningen – hvor 4 av 5 smittede ikke merker det aller minste til at de er smittet. (Trolig enda færre hvis vi trekker fra de isolerte eldre). Så hadde vi kanskje også sluppet noen andre bølge av Covid-19. Kommer det en andre bølge, vet vi at dette vil ha sammenheng med de absurde smittevernstiltakene som faktisk ble implementert – de som rammet hele befolkningen.

Siden nordmenn flest insisterer på å leve i sin egen boble og holde for øynene, ja da blir spørsmålet om de totalitære kreftene bak koronasvindelen skal lykkes med å bringe det fullkomne tyranni inn i eksistens. Et tyranni som blant annet omfatter medisinsk fascisme via tvungen vaksinering. Skal virkelig det hele ende lukt i helvete, siden så mange av oss insisterer på å bagatellisere og forsvare regjeringens overgrep? Vil disse menneskene i det hele tatt lukte lunta før de selv står der uten jobb og uten mat på bordet?

Og, bare før jeg glemmer det. Angående den kommende vaksinen: Den kommer med stor sannsynlighet til å inneholde mRNA, noe som betyr at den vil kunne endre selve arvestoffet i cellene dine. Maktkabalen vil garantert manipulere fra kulissene for å få legalisert frislepp av denne vaksinen, – uten at den har vært forsvarlig uttestet. Jeg overlater det til deg som leser dette å selv reflektére over hva det betyr at denne vaksinen kan endre arvematerialet i cellene dine, men sier bare dette: Gud være med deg som fortsatt tilber staten og andre «autoriteter», og som stoler blindt på myndighetene og det kriminelle medisinske kartellet. Du vil sikkert velge å ta denne vaksinen når / om den kommer. Til deg er det derfor bare å si lykke til med genmodifikasjonen av deg selv. Til lykke med ditt nye, uforutsigbare «jeg». Jeg håper endringen blir til det bedre, selv om utfallet er helt i det blå. Denne vaksinen vil med STOR sannsynlighet bli den største medisinske skandalen i hele menneskets historie.

BM: Fortsatt optimist.

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på min og Kiris innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame