are_thmb_fin
Are

Mange har latt seg indoktrinere med påstanden om at vaksiner er trygge og effektive. De synes overbevist om at vaksiner er det som har reddet vår art fra utryddelse. Det de færreste vet er at vi i dag vaksinerer mot sykdommer som vi hadde sluttet å omkomme av før de respektive vaksinene så dagens lys.

Evolusjonsteorien forteller oss også at virus og deres verter – i dette tilfelle våre kropper – utvikler en symbiotisk sameksistens, hvor hver av partene nyter godt av hverandres nærvær. Det betyr at kroppene våre tilbyr virusene et sted å overleve, og virusene belønner kroppene våre med et permanent sterkere immunforsvar etter at infeksjonen har lagt seg. Slik fungerer nemlig naturen, og det betyr at en barndomsinfeksjon som f.eks. meslinger er noe vi er ment å skulle ha. Fordi meslinger representerer en milepæl i utviklingen av immunforsvaret til et barn.

Det er allikevel det stikk motsatte vi får høre fra legemiddelindustrien: fra dette holdet blir vi fortalt at det er kritisk viktig at vi opprettholder en høy vaksinasjonsprosent i befolkningen. Det er bare profitabel propaganda!

Etter at legemiddelindustrien greide å lobbyere ansvaret for skadeerstatning til vaksineskadde mennesker over på staten, har utviklingen av nye vaksiner eksplodert. Den gang legemiddelindustrien selv måtte utbetale erstatninger for ødelagte liv blant vaksineskadde mennesker, var vaksiner et overveldende tapsprosjekt. Men, som nevnt, etter at legemiddelindustrien ble fritatt fra erstatningsansvaret, skjøt utviklingen av nye vaksiner fart som aldri før.

I skrivende stund har legemiddelindustrien flere hundre nye vaksiner under utvikling(!) Hvis ikke dette stoppes, vil denne industrien og dens galskap kunne forårsake massedød blant oss mennesker. Vaksiner er, som antydet her, slett ikke ufarlige. Dødsfall forekommer i langt større grad enn anerkjent, og det er omtrent ingen sjanse for å få anerkjennelse for sammenhengen mellom en vaksine og et dødsfall. Det er nemlig vedtatt politikk at vaksiner er trygge og effektive! Jo flere vaksiner man tar, jo større er faren for uønskede biologiske virkninger, skader og dødsfall. Her er et meme som illustrerer galskapen ved den stadig akselererende utviklingen av nye vaksiner:

vaccine_against_falling_coconuts_fin

Men galskapen stopper ikke med dette. I en video som skal være lekket ut fra DOD (Department of Defence, USA) tilbake i 2015, framgår det at de nå vurderer å vaksinere oss mot noe så spesielt som religiøs fanatisme. Vaksinen går under navnet Funvax (‘fun’ står trolig for ‘fundamentalism’), og med denne vaksinen tenker de altså gen-modifisere de vaksinerte mot å bli fanatisk religiøse. Det betyr at de tenker gjøre inngripen inn i selveste vår personlighet her. Hjeeelp!

Ta en titt selv på redegjørelsen her:

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: Skjermdump fra video.


Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på min og Kiris innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame