Av Are.

are_thmb_fin
Are

Jeg velger å publisere denne artikkelen for referansens skyld, for dette er allerede gammelt stoff. Når det er sagt, så vil jeg absolutt hevde at hendelsen jeg beskriver er verdig en hel artikkel, ikke minst også fordi den ble så elendig dekket i massemedia. Britiske massemedia brukte karakteristikker som «odd» (merkelig) og «flamboyant» (ekstraavagant, fargerik) om denne seremonien, men da har de jo ikke skjønt et plukk av hva som faktisk skjedde.

En annen grunn til at jeg velger å publisere dette er selvfølgelig også at jeg finner denne hendelsen så spinnvill at det er fascinerende. Virkeligheten vi står midt oppi er faktisk så til de grader crazy, at folk flest bare greier gape over en brøkdel. Jeg vet godt at jeg selv ikke greier gape høyt nok heller, men jeg forsøker i det minste.

Galskapen har nå fått et ubegripelig omfang, og har nådd et foreløpig toppunkt med koronasvindelen. Men selv uten korona finnes det mye absurditet å øse av, ting som har gått fullstendig under radaren for de aller fleste. Makthegemoniet på denne planeten baserer seg nemlig på utbredt hemmelighold, løgn og, ikke minst, bedrag. Dette er bedragets tidsalder, hvor ekle ting får lov til å skje i skyggen av oppmerksomheten til den gemene hop. Jeg tenker her bl.a. på den omfattende, industrielle menneskehandelen, hvor høstingen av indre organer, samt salg, misbruk og rituelle drap av barn er noen av ingrediensene. For ikke å nevne de stadig pågående krigene som settes i gang på falske premisser (falsk flagg), for at en maktkabal skal oppnå enda større dominans. Og så videre, og så videre. Det er vel blitt mer tydelig enn noen gang at sataniske krefter rår grunnen her på Jorda.

Så til saken: Året var som sagt 2016, og anledningen var åpningen av den 57 kilometer lange Gotthard basistunnelen. Den slynger seg gjennom fjellmassivet under Sankt Gotthard passet mellom Erstfeld og Bodio i de sveitsiske alpene, og ble bygget for å ta unna hurtigtog-trafikk. Tunnelen er i dag verdens lengste og dypeste. Med sitt doble løp – ett nordgående og ett sørgående – ble det tilsammen gravd ut hele 150 kilometer tunnel under dette prosjektet, medregnet sidetunneler. Arbeidet tok 17 år og kom med en prislapp som tilsvarer drøye 100 milliarder norske kroner. Man kan sannelig lure på hvordan det hele ble finansiert.

Tilstede ved tunnelens åpningsseremoni var mange av verdens ledende politikere, deriblant statslederne Angela Merkel (Tyskland), François Hollande (Frankrike) og Johann Schneider-Ammann (Sveits). Det italienske statsoverhodet var også blant publikum da hele 600 skuespillere og dansere spilte ut et satanisk show. Hva all verden har en slik storslagen seremoni kostet, for dette var en svært omfattende og nøye innøvd koreografi. Hvem betalte dette gildet? Uansett, forestillingen syntes å slå godt an hos det prominente publikumet, som fotograferte og filmet med stor iver. Spørsmålet er imidlertid hva de egentlig skjønte av forestillingen og dens symbolikk.

For de som kjenner litt til satanisk symbolikk, var elementene i denne seremonien ubehagelig lett gjenkjennelig. Her kunne vi se halvnakne erotiske dansere, mindreårige arbeidere, zombier, demoner, falne engler, Cernunnos (horn-guden), og, trolig, Satan selv. Ni gruvearbeidere omkom under tunnelens byggeprosess, noe det også ble gjort et poeng av under forestillingen. Her kan vi se «døde» tunnelarbeidere hengende i lufta:

dead_workers_fin2
Bilde: Her framstilles noen av arbeiderne som døde under tunnel-prosjektet
(Skjermdump fra video).

winged_creature_fin
Er dette Fugl Føniks som har reist seg fra asken av det gamle, ødelagte samfunnet? Hvis så, er dette trolig ment å framstille fødselen av den nye verdensordenen. (skjermdump)

Tom Horn er en kristen pastor med dyp innsikt i det okkulte og sataniske. I følge ham var det endelige målet med denne seremonien å vekke Antikrist til live. Innholdsmessig hinter seremonien til menneskeofring, seksuelle ritualer og fødselen av den nye, despotiske verdensordenen (NWO). Seremonien hintet også til formålet med fysikklaboratoriet i Cern, som ifølge Horn er å skape interdimensjonale portaler. Gjennom disse portalene kan demoniske entiteter påkalles og komme inn i vår dimensjon. Fornuftsstridig? Selvfølgelig, men Horn er slett ikke alene om å hevde dette(!) Selv utelukker jeg ingenting. Virkeligheten er tross alt langt villere enn noen science-fiction film, såpass vet jeg!

Pussig nok er anlegget i Cern smykket med en statue av Shiva ute på gårdsplassen. Shiva er en av de aller viktigste hinduistiske guddommene, en guddom fylt av motsetninger. På den ene siden er Shiva forbundet med seksualitet, fruktbarhet og fødsel, og på den andre side ødeleggelse. Så valget om å plassere en statue av Shiva utenfor bygningskomplekset er vel noe merkelig?

CERN_shiva_fin Den opplyste statuen av Shiva kaster skygger utenfor Cern-anlegget i Sveits.
(Forfatter: Arpad Horvath | Wikipedia.org. 50 x 563 px. Lisens: CC BY-SA 3.0.)

CERN-logo_fin
Logoen til Cern-anlegget i Sveits

En annen ting er logoen til Cern som minner om tre sekstall oppå hverandre. Altså symbolet for dyrets merke og Antikrist.

En bisarr seremoni fant også sted foran Cern-anleggets Shiva-statue en kveld i 2016. Det hele ble amatør-filmet fra et vindu i det tilgrensende bygningskomplekset. Seremonien var ment å skulle forestille menneskeofring. Da Cern-ledelsen senere ble konfrontert med opptaket, fordi det hadde havnet på YouTube, var svaret at det hele bare var et pek fra noen av de ansatte. Cern bedyret også at disse ansatte hadde blitt identifisert og at det hadde blitt tatt affære ovenfor de. Så kan man velge å feste lit til forklaringen eller la være.

Tilbake til Gotthard-tunnelen: Uansett hva man velger å tro her, så kan vi kanskje være enige om at det er litt rart at europeiske statsledere deltar ved seremonier som dette. Jeg vet ikke hva disse lederne egentlig skjønte av det som skjedde, men det er en annen sak. Som allerede nevnt mener jeg at denne seremonien bærer vitne om hvilke krefter som rår grunnen i denne sivilisasjonen. Det er disse kreftene som har skapt dette kalde og menneskefiendtlige samfunnet, med en konstant jakt på penger, og en evig konkurranse om goder det er skapt for lite av. Det hadde ikke behøvd å være slik, men er altså skapt slik. Skapt slik av mørkets samfunnsarkitekter, for de selv! De gode nyhetene er imidlertid at vi nå er i ferd med å legge denne misæren bak oss.

Dette makthegemoniet vakler nå og vil snart gå under, noe som har blitt veldig tydelig via alle avsløringer og all galskap som nå kommer til overflaten. Denne galskapen har hele tiden vært der, bare at den har vært holdt skjult.

drakoniske_hvite_engler_fin
Drakoniske falne engler som forekom under seremonien (skjermdump)

paven_fin
Selvfølgelig hører Vatikanet og paven med i en satanisk kontekst som dette (skjermdump)

hodepryd_fin
Her blir det trykket opp i trynet på publikum: Uestetisk kvist og kvast som hodepryd er jo velkjent satanisk stil… (skjermdump)

Her er et video-utdrag fra innendørs-delen av åpningsseremonien:

Fra innendørs-delen av åpningsseremonien til Gotthard-tunnelen i Sveits. (Se i stort format her).

Og her er den fulle versjonen av seremonien, også utendørs-delen:

Her er mer eller mindre hele seremonien…. (Se full størrelse her).

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 0535062432 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
– å kjøpe kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame