Jeg ser på hele koronakrisen som et simpelt bedrag. Vi blir fortalt at et farlig virus er løs og at alle må være med på en smitte-dugnad, mens det som skjer er noe helt annet. Med «Korona» blir vi strippet for våre menneskerettigheter og vår frihet, og på denne måten forsøker de å snik-innføre sitt NWO-diktatur. Meningen er nok at vi ikke skal oppdage hva som skjer før det er for sent.

Hvordan kan vi best motsette oss dette? For min egen del har jeg allerede innsett at jeg ikke kan forandre verden, men jeg kan forandre MEG. Og det er det absolutt hjelp i, for jeg har også innsett at jeg er mye mer enn bare «én av mange svake og ubetydelige slaver i rotte-racet». Jeg er et besjelet menneske med fri vilje, akkurat som deg som nå leser dette. Det står meg fritt å velge (nesten) hva jeg vil for mitt eget vedkommende, selv om rammene er gjort trange. Og jeg er villig til å forsake mye for å oppnå følelsen av frihet, fordi å leve i en fasciststat der jeg ikke engang eier mitt eget hjem, mine egne barn eller min egen kropp, ikke er en verden jeg vil være en del av.

Jeg tror ikke at det nåværende systemet vil la seg endre, men at vi heller må stå sammen og bare snu det ryggen. Snu det ryggen og bygge noe nytt, selv om akkurat det framstår som litt av et vågestykke for de aller fleste. Det er da skjønner jeg at noen må begynne, og hvorfor ikke jeg selv? Ved å gå foran som et eksempel, kan jeg forhåpentligvis få andre til å forstå at det lar seg gjennomføre. Mange lengter etter endring, men det krever at vi selv blir den forandringen vi venter på. Når du ser noen slite, så strekk ut en hånd. Det kan snart være deg selv som ligger nede og lengter etter at at noen skal strekke ut hånden sin til deg. Vis andre at det er lys i mørket ved å være dette lyset for de. Jo mer du gjør det, jo sterkere vil du skinne.

All min kjærlighet… hjerte_fin

kiris_undersskrift

——————————————–
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på min og Ares innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame