are_thmb_fin
Are

Det er utrolig viktig at folk flest begynner å få opp øynene for det som skjer i forbindelse med den oppkonstruerte koronakrisen. Her følger viktig lesestoff fra en anonym forfatter som helt tydelig har oversikten over både myndighetenes behandling av saken / situasjonen, pluss tilstrekkelig medisinsk innsikt.

Les dette folkens – dette handler om den kommende koronavaksinen, som trolig blir for tvungen genterapi å regne. Her kan du lese litt om all triksingen og miksingen som har funnet sted ute i kulissene. Ting settes i kontekst av denne forfatteren på Dag Fallets blogg – HER!

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver og vil støtte oss med en slant, blir vi glade for det. I så fall kan du sende enten via vipps til 98230377, evt. via Paypal eller betalingskort ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame