are_thmb_fin
Are

Dette er en artikkel jeg skrev for Norgesavisen i fjor, og jeg gjengir den her for referansens skyld – siden stoffet fortjener allmenn oppmerksomhet. Artikkelen er oppdatert.

I et oppsiktsvekkende intervju avslørte den tidligere veldekorerte amerikanske generalen Wesley Clark det monster-imperialistiske plottet til USA, Nato og den bakenforliggende maktkabalen. Hvorfor medførte ikke dette at en hel verden reagerte og satte en stopper for djevelskapen?

Har dere hørt om general Wesley Clark? Ikke? Vel, han er en amerikansk Vietnam-veteran som senere skulle stige i gradene til fire-stjerners general. Noe av sin fartstid tilbragte Clark også i tjeneste for Nato. Etter 34 år i militæret valgte han å pensjonere seg, og siden da har han blåst jamnlig i varselfløyta.

I dette eksplosive intervjuet (se video under) kan dere høre Clark fortelle om hvordan krigen mot Irak ble skapt basert på ren fabrikasjon – altså løgn! Clark forteller her at han ble bedt inn på en annen generals kontor, og under fire øyne ble han fortalt hvordan det egentlig hadde seg at USA hadde besluttet å gå til krig mot Irak. Ifølge Clark forløp dialogen slik:

Clark: Vi går til krig mot Irak… Hvorfor?

General: Jeg aner ikke! Jeg antar at de ikke vet om noe bedre å gjøre.

Clark: Fant de noe informasjon som knytter Saddam Hussain til Al Qaida?

General: Nei, nei, det er ikke noe nytt i så måte. De bare gjorde beslutning om å gå til krig mot Irak. Jeg antar at det er som om vi ikke vet hva vi skal gjøre med terrorister, men vi har et godt militære og vi kan styrte regjeringer… Jeg antar at dersom det eneste verktøyet vi har er en hammer, så må ethvert problem se ut som en spiker.

Clark forteller deretter at han stakk innom sin kollega noen uker senere, og at USA på dette tidspunkt hadde begynt å bombe Afghanistan.

Clark: Skal vi fortsatt gå til krig mot Irak?

General: Det er verre enn som så.

(Generalen tok deretter opp et papir fra disken).

General: Dette er en meddelelse som beskriver hvordan vi skal styrte syv land i løpet av fem år. Det starter med Irak, så Syria, Libanon, Libya, Somalia, Sudan og til slutt Iran.

Clark: Er dokumentet hemmelighetsgradert?

General: Javisst!

Clark: Vel, ikke vis det til meg.

Clark beskriver videre hvordan en krig mot Iran hadde vært planlagt i lang tid, og hvordan USA hele tiden hevdet at Iran trengte et regimeskifte:
Vi ba kongressen om 75 millioner dollar for å gjøre dette, og vi støtter terrorist-grupperinger som infiltrerer og sprenger ting i stykker inne i Iran. Og hvis vi allikevel ikke gjør dette, er vi trolig klar over at det skjer og oppmuntrer til det. Det er ikke forunderlig at vi beveger oss i retning av en konfrontasjon og en krise ovenfor Iran. Mitt poeng her er ikke at iranerne er snille folk. Det er de ikke. Men du skal ikke bruke makt annet enn som en helt, helt, helt siste mulighet. Det finnes en militær løsning, men det er en dårlig løsning.

Clark snakker så videre om hvordan USA har støttet Al Qaida-terrorister, slik at terroristene kunne fungere som USAs stedfortredere på bakkeplan. Og hvordan en rekke generaler truet med å si opp sin stilling dersom USA skulle komme til å invadere Iran.

Jeg overlater til dere som leser å høre dette intervjuet for dere selv. Intervjuet finnes nederst i denne artikkelen, og her framgår det hvordan USA i realiteten bedriver en skruppelløs monsterimperialisme under fabrikerte årsaker. Målet er slett ikke å frigjøre noen som helst, men å befeste militær og økonomisk kontroll i fjerntliggende land.

Det svært interessante her er hvorfor ikke dette intervjuet har fått noe etterspill. Hvorfor har ikke Clarks betroelser snudd en hel verden på hodet? Hvorfor er det ikke satt en stopper for denne planetens absolutt gale ledere? La det være stoff til ettertanke…

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver og vil støtte oss med en slant, blir vi glade for det. I så fall kan du sende enten via vipps til 98230377, evt. via Paypal eller betalingskort ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame