200604
Finn feilen: En amerikansk Antifa-demonstrant med munnbind som ikke dekker nesa. Journalisten spør hva han har gjort galt, og alt han får til svar av denne damen er å pelle seg vekk. Igjen og igjen. Ikke utypisk Antifa, for å si det slik. Er det i det hele tatt noen hjemme bak disse øynene? Sjekk blikket…
are_thmb_fin
Are

Etter drapet på den fargede mannen George Floyd den 25. mai i Minneapolis i Minnesota, USA, har Black Lives Matter bevegelsen (BML) gått helt av hengslene. Hendelsen (i den grad den er reell) har forårsaket en protestbølge over hele USA. Nå kommer bølgen også hit til Norge. BML ønsker å verne om de fargedes rettigheter, angivelig fordi de fargede er så undertrykket og diskriminert. Og da kom jo drapet i Minesota som bestilt. (Var det bestilt?)

Hvilken tidsalder er det BLM tror vi lever i? Tror de dette er 1800-tallet? Du snakker om å skape en myte basert på en etterhvert distant fortid. Å hevde at sorte er undertrykket er tull. Se f.eks. hvem som har særrettigheter i forhold til velferdssystemet her til lands. Det er nemlig ikke etniske nordmenn – og det er fakta, hevet over diskusjon!

I dag er det de hvite, og i særdeleshet hvite menn, som blir forsøkt undertrykket. Vi hvite blir fortalt at vi skal føle skam for det våre forfedre gjorde mot fargede mennesker i fjern fortid. Men hvorfor i pokker skal jeg føle meg skamfull over det idioter med min egen hudfarge gjorde mot fargede personer for lenge siden?

BLM har selvfølgelig fått Antifa med seg på galskapen. Medlemmer i både BLM og Antifa har benyttet dette drapet til å skape seg enda sterkere personlig identitet gjennom å bekjenne seg til et sekt-fellesskap. De roper og skriker i gatene for en sak de mener å ha til felles. Underveis plyndrer de butikker og er voldelige mot andre. Antifa, som Trump nylig erklærte for å være en terrororganisasjon, er en utpreget voldelig bevegelse som ifølge navnet kjemper mot fascisme og overgrep. Stort dummere kan det vel ikke få blitt? Her er en sjokkerende video som forteller litt om hvordan rekrutteringen til Antifa foregår:


Dan Dicks fra Press For Truth var tilstede på en BLM-demonstrasjon i USA nylig, og dere kan jo selv sjekke her ved å se inn i blikkene til disse demonstrantene (video under). Det er jo ingen hjemme bak gluggene deres, eller hva? Typisk har de på seg munnbind, men uten at nesa er tildekket. Ha, ha. Er det fordi de er redd for å bli gjenkjent, eller de redd for koronaviruset? Video fra 1. juni på 1 minutt og 44 sekunder:

Ikke uventet later det til at både BML og Antifa er sponset av den sosiale ingeniøren George Soros.

Her er en fyr som forklarer hvordan betalingen foregår:

Det later også til at Soros er lemfeldig med utbetalingene til sine «demonstranter» (12 sekunders video):

Soros og resten av NWO-maktkabalen spiller et spill som heter splitt og hersk, hvor de forsøker så splid blant mennesker. På den måten unngår de å bli oppdaget selv. Og akkurat her er det Antifa og BLM kommer inn i bildet som nyttige, betalte idioter som hjelper til med maktkabalens masse-undertrykking. Mange av disse sektmedlemmene aner trolig ikke engang hvilke fanesaker de liksom kjemper for. Videoen til Press For Truth viser i så måte det som er typisk for disse hjernetomme sektene, nemlig at de ikke engang greier redegjøre for hva de protesterer mot. Ja, akkurat skrudd er dette!

Da jeg selv deltok på demonstrasjonen mot FNs migrasjonspakt i Oslo i forfjor (ja, jeg vet, men jeg deltok altså på «enda en fåfengt demonstrasjon»), stod Antifa utenfor det provisoriske stålgjerdet som var satt opp av politiet. De talte minst like mange som oss innafor gjerdet, og politiet visste nok at Antifa kunne ty til vold dersom politiet ikke maktet å holde de i sjakk utenfor gjerdet. Vi migrasjons-demonstranter som oppholdt oss innenfor gjerdet med appeller, hadde i tillegg fått påbud om å ha på oss gule vester. Det hadde trolig sin årsak i at politiet ville kunne skille migrasjons-demonstrantene fra Antifas motdemonstranter. Jeg la spesielt merke til en ung mann blant Antifa-klanen. Han stod der med den slengsveisen, helt inntil gjerdet, og veivet med knyttnevene. De kauket repetitivt det kjente «INGEN NAZISTER I VÅRE GATER». Ja, de ropte faktisk ekstra høyt for å overdøve appellene innsiden av gjerdet. Etter en stund, oppstod det et øyeblikks fred. Roen senket seg såpass at jeg kunne høre praten mellom Antifa-gjegen, og da så jeg denne unge mannen snu seg mot resten og spørre om hva som egentlig foregikk på innsiden av gjerdet. Han visste åpenbart ikke hvorfor han selv hadde stått der og brølt seg hes. (Selv terget jeg Antifa-klanen aldri så lite til slutt. Jeg tok nemlig av meg den gule vesten og viftet med den framfor Antifa-gjengen, akkurat som en matador gjør foran oksen. Politiet ba meg resolutt om å holde opp, ha, ha).

Hvis noen hadde fortalt meg for tjue år siden at jeg ville oppleve folkebevegelser som Antifa og BLM, ville jeg ikke trodd det var mulig. Men nå har de altså blitt en realitet. Det vil si, hva er det de egentlig holder på med? Misjonerer de for en god sak? Sannheten er vel snarere at dette er mennesker i jakten på en identitet, og denne identiteten finner de ved å bekjenne seg til et fellesskap som Antifa eller BLM. Så der har vi de, godhetsposørene, som i realiteten bare ventilerer sin egen personlige negativitet i full offentlighet. OG i form av vold og plyndring, slik som her (USA):

Det er en smule trist at de som kjemper for et bedre samfunn også skal måtte sloss mot betalte, voldelige fanatikere med Stockholm-syndrom.

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver og vil støtte oss med en slant, blir vi glade for det. I så fall kan du sende enten via vipps til 98230377, evt. via Paypal eller betalingskort ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame