antifa_demonstranter_fin
Antifa-demonstranter i Phoenix, USA. Hvorfor forsøker de å unngå å bli gjenkjent? Har de tenkt å gjøre noe de vet at ikke tåler dagens lys? (Nei, munnbindene deres har ikke noe med «korona» å gjøre, ettersom bildet er fra 2017).

Skrevet av Are.

Hva gjør folk flest i dag når de skal sette ned foten ovenfor samfunnets tilstand og den rådende politikk? Jo, de gjør stort sett én av to ting: de organiserer en demonstrasjon eller de starter en underskriftskampanje. Eller begge deler. Men hvor stor virkning har slikt? Hvilken påvirkningskraft har egentlig en liste med underskrifter når det kommer til stykket? Og hvilken maktperson bryr seg egentlig noe om enda en demonstrasjon? Våre såkalt folkevalgte blåser da en lang marsj i mennesker som har samlet seg utenfor Stortinget i høylydt enighet om å være uenige med regjeringen og dens beslutninger.

Da jeg selv deltok i demonstrasjonen mot FNs migrasjonspakt på Eidsvolls plass (foran Stortinget) 7. desember 2018 [1], så jeg Siv Jensen komme spradende i Karl Johans gate. Hun spaserte rett forbi politiets innhengning rundt oss demonstranter, helt uaffektert. I hendene bar hun et knippe lette plastposer, mens hun tydeligvis speidet etter ett eller annet lengre opp i gata. Det var litt symbolikk i akkurat den hendelsen, og moralen må bli at dersom man skal kunne nå fram ovenfor herskerpakket på tinget, så er nok tiden inne for langt mer «håndgripelige» handlinger. Demonstrasjoner og underskriftskampanjer er passé. 

Noen bevegelser har imidlertid gjort demonstrasjoner til sitt primære uttrykk og arbeidsmåte, og i denne forbindelse tenker jeg spesielt på bevegelsene Antifa og Black Lives Matter (BML). De gir seg ut for å kjempe for en god sak, ved bl.a. å jobbe mot rasisme. Sier de. Men medlemmene i disse organisasjonene oppfører seg som villdyr under sine egne demonstrasjoner. I USA har vi sett hvordan medlemmene plyndrer butikker og går løs på mennesker som ikke er med i deres klan. Også her i Norge har vi sett eksempler på voldeligheten til Antifa-medlemmer. SIANs Lars Thoresen opplevde å bli angrepet av Antifa da han var kommet for å dokumentere et arrangement på Tøyen Torg 28.9.1018. Thoresen hadde ikke gjort det minste provoserende, men betegnes som «rasist» av Antifa siden han er med i SIAN (Stopp Islamiseringen Av Norge). Her er det som skjedde den gang da (video på snaue 2 min.):

Og her er hva som skjedde med en stakkars butikkeier i Dallas (USA) da han forsøkte å forsvare butikken sin mot denne mobben (video på ett minutt – OBS! Sterke scener):

La meg presisere overskriften noe: Når jeg skriver at en svart kvinne kom meg til unnsetning, betyr det ikke at jeg har blitt utsatt for fysisk vold. Det handler om at jeg nylig skrev følgende kommentar på en venns Facebook-vegg. Temaet jeg adresserte var demonstrasjoner og den påståtte rase-undertrykkingen som Antifa og BLM forsøker motvirke – sitat:

Hva skulle denne demonstrasjonen tjene til? Er fargede mennesker virkelig så undertrykket enda, eller lever demonstrantene i en fjern fortid? Senest i dag så jeg en farget mann stå indignert fram i kamera og frese at han var lei av å høre at han skulle være så undertrykket. Det opplevde han nemlig ikke. Og finnes det virkelig noen som vil hevde at et farget menneskes liv ikke teller? Sant og si så virker bevegelsen til BLM temmelig hjernetom, hvor mennesker har funnet sammen med ett mål: å skaffe seg en identitet gjennom å tilhøre denne gruppen av godhetsposører.

Jeg vil si at det er vel så mye de hvite, og især hvite menn, som nå får gjennomgå. Det formidles på ymse vis at dersom man er hvit, især hvit mann, så skal man knele i ydmykhet og skam ovenfor det noen med samme hudfarge gjorde for lang tid tilbake. Det er nesten for dumt til at jeg gidder le av det. Pendelen har slått kontra nå, for nå er det de hvite som skal bøye seg og være skamfulle og underdanige. Jeg nekter!

Sitat slutt.

Mange vil sikkert hevde at dette var både ufølsomme og usanne ord fra min side, men så skjer det at jeg får uventet hjelp fra Ingrid L. Williams, som selv er en svart kvinne. (Ja, jeg har fått bekreftet fra andre at hun er en autentisk person). Hun skriver følgende kommentar [2] for å gi meg støtte – sitat (oversatt fra engelsk):

Folk blir opprørt hvis jeg ikke erkjenner at jeg er undertrykt og et offer. Så ber jeg dem om å forklare nøyaktig hvordan jeg personlig blir undertrykt. Samtalen stopper da, eller den blir bare fullstendig latterlig. Hvorfor har folk en investering i å gjøre meg til en sak de kan masturbere til i sosiale settinger? Jeg har mine mistanker.

Mitt hovedproblem med BLM er at de kun er i aktivistmodus når hvite dreper svarte, selv om den virkelige faren for unge svarte menn er andre unge svarte menn. Svart mot svart kriminalitet er epidemisk, men det ser ikke ut til å være et problem BLM ønsker å ta tak i med sin støy og oppmerksomhet. Selv om dette ville kunne bidratt aller mest til å redde sorte liv.

Til helvete med BLM og deres forrykkede agenda. Til helvete med Antifa som brenner og knuser svarte nabolag for «sakens skyld». Til helvete med horden av villfarne idioter som ukritisk hopper på denne månedens rasisme-kampanje. Til helvete med hykleriske drittsekker som setter liv i fare fordi de er så emosjonelt beveget at de må stå i en mengde bestående av tusener for å vise hvor mye de verdsetter liv. Til helvete med alle de blinde, lettledede sauene som lar seg selv bli pisket til høyre og venstre for å tjene alle slags kyniske agendaer. Agendaer som til slutt vil resultere i elendighet både de selv og andre.

Mangel på kritisk tankegang fører menneskeheten ned i sluket.

Vel talt! Antifa og BLM er i realiteten en skokk versting-unger i jakt på en identitet, og denne identiteten forsøker de å skape ved å bekjenne seg til et fellesskap bestående av voldelige godhetsposører. Under demonstrasjonene oppfører de seg som dyr mot medmennesker av alle raser. 

Akk, ja. Vi har trolig enda ikke sett toppen av den galskapen som pipler fram fra over alt. Det skal nok følge enda mer etter at de har faset ut svindelen med Covid-19. Men til slutt vil det hele snu, slik at et langt mer mentalt sunt og rettskaffent samfunn kan vokse fram…

underskrift_are_blaa

PS! Ja, jeg har faktisk brukt «svart» og «sort» i denne artikkelen for å hinte til mørkhudede mennesker. Jeg tillot meg det siden det tross alt er mer lesbart og i tråd med engelsk uttrykksform. Williams, som selv er farget, bruker også karakteristikken «sort». Det har ingenting å gjøre med at jeg ser ned på andre raser, for det gjør jeg ikke.

Illustrasjon: Forfatter: Carptrash på Wikimedia Commons. Lisens: CC BY 4.0. Size modified to 750 x 953 px.

Referanser:
[1] To gode appeller fra demonstrasjonen mot FNs migrasjonspakt finner du her og her
[2] Her er Williams’ kommentar på originalspråket (skjermdump fra Facebook)

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver og vil støtte oss med en slant, blir vi glade for det. I så fall kan du sende enten via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame