nrk_sin_ledelse_fin
NRK-ledelsen
are_thmb_fin
Are

Dette er enda en artikkel som skrives mest for referansens skyld, siden det strengt tatt ikke er noen nyhet. Her blir følgende spørsmål besvart: «Er NRK en politisk nøytral mediekanal uten annen hensikt enn å formidle fakta?» Svaret er nei! NRK er politisk så det holder.

Denne propagandaen er vi nordmenn tvunget til å betale penger for. Da regjeringen skiftet fra det å betale TV-lisensen via separat innbetaling til det å betale den over skatteseddelen, medførte det store ekstra midler for rikskanalen. Og nordmenn stakkars som trodde de skulle få slippe denne avgiften da regjeringen tok den opp til behandling.

Det vi får servert i NRK er vensteorientert propaganda, hvor blant annet den amerikanske presidenten blir beskrevet som en vulgarianer og psykopat(!) Ja, du leste riktig. Så kan dere selve tenke dere hvor habil NRKs faktaformidling er når det kommer til USA og Trump.

NRKs ledelse forsvarer seg ved å hevde at kanalen må få lov å være politisk orientert, fordi «det er noen ting i verden som er rett og noe er galt». Ha, ha, du leste riktig! Det er nesten så man ikke tror det, men her har dere det rett fra løvens munn – fra NRKs egen ledelse:


underskrift_are_blaa

Illustrasjon: Skjermdump fra NRKs video.
————————————

Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver og vil støtte oss med en slant, blir vi glade for det. I så fall kan du sende enten via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame