Tucker Carlson, ett av nyhetsankrene i amerikanske Fox News, er en merkelig blomst på engen. Jeg lurer på om han fått spesiell tillatelse til å snakke om de viktige hendelsene – altså de hendelsene som media normalt forsøker avlede vår oppmerksomhet bort fra. Har Carlson rett og slett fått lov til å fortelle oss sannheten? Jeg vet ikke, men undertående videoreportasje er langt fra første gang Carlson tramper på mektige personers tær.

are_thmb_fin
Are

I denne reportasjen sier Carlson rett ut at hele korona-pandemien er en svindel. Og at amerikanerne i den forbindelse har blitt løyet for av deres egne politiske ledere. På samme måte som vi nordmenn har blitt løyet for av våre norske ledere… Carlson forteller videre at smittevernstiltakene fortsetter i statene, tross at vi nå vet at dette er grunnløst. Hvorfor? 

Apropos våre norske ledere… I utenlandske aviser skriver de: «Norges statsminister innrømmer at hun fikk panikk og stengte alle skoler og barnehager i frykt». Og: «Hun sier avgjørelsen var ment som et forebyggende tiltak midt oppi krisen».

Skal det norske folk bare godta at en statsleder, med alle mulige ekspertutvalg til rådighet, iverksetter slike katastrofalt ødeleggende tiltak som det vi har vært vitne til? Solberg & co. besluttet å låse ned deler av samfunnet til tross for at ekspertisen ved folkehelseinstituttet frarådet det. Er det meningen at det norske folk skal tro at statsministeren ruinerte et berg av familier og foretak landet over som følge av høye skuldre??? Opp med en hånd de som kjøper denne imbesile forklaringen… Hvilken agenda er i bånn for alt det uforståelige som ledende politikere foretar seg i forbindelse med koronakrisen?

Det er faktisk ikke oppsiktsvekkende at regjeringen tilsynelatende skeit i buksene på denne måten. Det har blitt normen i altfor mange sammenhenger. De absurde smittevernstiltakene (la oss nå kalle de for det) føyer seg inn i en lang rekke av fatale valg fra den politiske ledelsen i det mange fortsatt tror er et folkestyre. Norge har ikke noe folkestyre. Dette er ikke noe demokrati. Det er derimot et partidiktatur, som igjen styres av overnasjonale krefter og storkapital. Hvor mange liv har dette partidiktaturets smittevernstiltak krevd? Vil vi noen gang få vite det? Avisene er stille når det kommer til akkurat den saken. 

Det som er det virkelig springende punkt, er at folk ikke reagerer mer på galskapen vi utsettes for. Jeg mener, mange later til å mene at smittevernstiltakene må fortsette. Er vi her vitne til det berømmelige Stockholmssyndromet, hvor ofrene (befolkningen) utvikler sympati ovenfor sin egen overgriper (staten / regjeringen)? Eller er det rett og slett det at vi har blitt så fordummet at vi ikke evner å se det som skjer rett foran nesene våre?

Jeg vet sannelig ikke. Men Tucker Carlson er et friskt pust i alle fall.

Her er nyhetsreportasjen hans:

 

(Se sendingen i full størrelse på YouTube her).

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: Skjermdump fra Fox News.

————————————
Hjelp oss å holde liv i denne bloggen. All skrivingen tar mye tid, så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver og vil støtte oss med en slant, blir vi glade for det. I så fall kan du sende enten via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER.

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame