kaufman

are_thmb_fin
Are

Her følger et eksepsjonelt bra intervju med den amerikanske legen og psykiateren Andrew Kaufman – se video under. Han blir intervjuet av en ung gutt angående koronakrisen, og selv om unggutten åpenbart ikke har noen formell faglig tyngde, blir resultatet allikevel oppsiktsvekkende bra. Faktisk sjeldent bra! Kaufman redegjør for status quo på en svært artikulert og lettfattelig måte, og i et nøtteskall tegner han bildet av koronakrisen som oppkonstruert, laget for å tjene en dunkel politisk agenda. Denne agendaen dreier seg om å skape total dominans for noen få, mens slike som du og meg skal bli henvist en tilværelse hvor vi er strippet for vår frihet og våre selvskrevne menneskerettigheter. Vi snakker her om den FN-ledede nye verdensordenen – et tyranni som på fordekket vis rulles ut i passe små biter. Bitene er akkurat så små at folk ikke greier å lukte lunta. På veien fram mot det framtidige, planlagte tyranniet spiller vaksiner en hovedrolle. Især den kommende koronavaksinen, som folk rett og slett bare må skjønne å holde seg unna!

YouTube sensurerer i dag fortløpende alle opptak med Kaufman som postes på kanalen. Som sådan er han trolig den fagpersonen som blir aller mest sensurert når det kommer til koronakrisen og problematikken rundt den. Hvorfor sensureres Kaufman til tross for at han faktisk kommer fra et både saklig og faglig ståsted? Jo, det er fordi han taler imot den maktkabalen som ønsker å holde krisen i live. Kaufman har nå, som et resultat av sitt engasjement, mistet jobben sin. Det er en svært vanlig taktikk brukt til å ramme dissidenter, nemlig å ta fra de levebrødet og gjøre de til kasteballer i systemet. Hvem har dratt i trådene her? Det er vel neppe noen dristig gjetning når jeg sier at det må være legemiddelindustrien og dens lobby.

Av høydepunkter i dette intervjuet vil jeg kjapt nevne ting som at de ikke vet hva koronatesten slår ut på(!) Et sterkt utsagn, bevares, men fakta er at de ikke vet tilstrekkelig mye om det genetiske materialet som denne testen er ment å skulle påvise. Kanskje er dette kroppens eget stoff, og ikke noe virus. Den norske vaksineforskeren Birger Sørensen har også uttalt at dette viruset, kalt Sars-Cov-2, ikke kan ha noe med Sars-virusfamilien å gjøre i det hele tatt! Han hevder at viruset ikke synes å ha en naturlig opprinnelse, og at det må være laget i laboratorier(!) (Det medisinske kartallet har nå raslet med sabelen, og NRK har måttet revidere den opprinnelige artikkelen. Alt mot normalt).

Kaufman snakker om hvor malplassert bruken av munnbind er. Han hevder de helseskadelige, og i realiteten brukes til å skape distanse mellom mennesker. Ikke bare det, men Kaufman sier slike munnbind brukes i forbindelse med innvielses-ritualer hos visse menneskefiendtlige samfunn. Kanskje, sier Kaufman, at disse munnbindene er ment å skulle markere overgangen til et nytt og langt mer ufritt samfunn – den nye verdensordenen.

Her er den briljante videoen jeg har referert til her – se den mens den enda finnes på Bitchute:

https://www.bitchute.com/video/sHzoS7CZJzvY/

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: Skjermdump fra intervjuet.

————————————
Hjelp oss å holde liv i denne bloggen. All skrivingen tar mye tid, så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver og vil støtte oss med en slant, blir vi glade for det. I så fall kan du sende enten via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER.

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame