Konspirasjoner vaksinering

Fantastisk informasjon fra lege og psykiater Andrew Kaufman: Avslører hele koronasvindelen (video)

kaufman

are_thmb_fin
Are

Her følger et eksepsjonelt bra intervju med den amerikanske legen og psykiateren Andrew Kaufman – se video under. Han blir intervjuet av en ung gutt angående koronakrisen, og selv om unggutten åpenbart ikke har noen formell faglig tyngde, blir resultatet allikevel oppsiktsvekkende bra. Faktisk sjeldent bra! Kaufman redegjør for status quo på en svært artikulert og lettfattelig måte, og i et nøtteskall tegner han bildet av koronakrisen som oppkonstruert, laget for å tjene en dunkel politisk agenda. Denne agendaen dreier seg om å skape total dominans for noen få, mens slike som du og meg skal bli henvist en tilværelse hvor vi er strippet for vår frihet og våre selvskrevne menneskerettigheter. Vi snakker her om den FN-ledede nye verdensordenen – et tyranni som på fordekket vis rulles ut i passe små biter. Bitene er akkurat så små at folk ikke greier å lukte lunta. På veien fram mot det framtidige, planlagte tyranniet spiller vaksiner en hovedrolle. Især den kommende koronavaksinen, som folk rett og slett bare må skjønne å holde seg unna!

YouTube sensurerer i dag fortløpende alle opptak med Kaufman som postes på kanalen. Som sådan er han trolig den fagpersonen som blir aller mest sensurert når det kommer til koronakrisen og problematikken rundt den. Hvorfor sensureres Kaufman til tross for at han faktisk kommer fra et både saklig og faglig ståsted? Jo, det er fordi han taler imot den maktkabalen som ønsker å holde krisen i live. Kaufman har nå, som et resultat av sitt engasjement, mistet jobben sin. Det er en svært vanlig taktikk brukt til å ramme dissidenter, nemlig å ta fra de levebrødet og gjøre de til kasteballer i systemet. Hvem har dratt i trådene her? Det er vel neppe noen dristig gjetning når jeg sier at det må være legemiddelindustrien og dens lobby.

Av høydepunkter i dette intervjuet vil jeg kjapt nevne ting som at de ikke vet hva koronatesten slår ut på(!) Et sterkt utsagn, bevares, men fakta er at de ikke vet tilstrekkelig mye om det genetiske materialet som denne testen er ment å skulle påvise. Kanskje er dette kroppens eget stoff, og ikke noe virus. Den norske vaksineforskeren Birger Sørensen har også uttalt at dette viruset, kalt Sars-Cov-2, ikke kan ha noe med Sars-virusfamilien å gjøre i det hele tatt! Han hevder at viruset ikke synes å ha en naturlig opprinnelse, og at det må være laget i laboratorier(!) (Det medisinske kartallet har nå raslet med sabelen, og NRK har måttet revidere den opprinnelige artikkelen. Alt mot normalt).

Kaufman snakker om hvor malplassert bruken av munnbind er. Han hevder de helseskadelige, og i realiteten brukes til å skape distanse mellom mennesker. Ikke bare det, men Kaufman sier slike munnbind brukes i forbindelse med innvielses-ritualer hos visse menneskefiendtlige samfunn. Kanskje, sier Kaufman, at disse munnbindene er ment å skulle markere overgangen til et nytt og langt mer ufritt samfunn – den nye verdensordenen.

Her er den briljante videoen jeg har referert til her – se den mens den enda finnes på Bitchute:

https://www.bitchute.com/video/sHzoS7CZJzvY/

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: Skjermdump fra intervjuet.

————————————
Hjelp oss å holde liv i denne bloggen. All skrivingen tar mye tid, så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver og vil støtte oss med en slant, blir vi glade for det. I så fall kan du sende enten via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER.

Tusen takk! hjerte_fin

4 kommentarer på “Fantastisk informasjon fra lege og psykiater Andrew Kaufman: Avslører hele koronasvindelen (video)

 1. Bjørn Bjerkaas

  Hva ville vel verden ha vært uten å bli underholdt av alle konspirasjonsteorier støttet av to-tre prosent av verdens befolkning i et forsøk på å spre sine ideologier/teorier. De anser de resterende 97-98 prosent av verdens befolkning som idioter som blåøyd lar seg lure. Hvis 1000 eksperter på et område sier en ting vil likevel den ene eller to som har en annen oppfatning påstå at de er de eneste som har rett. De leter frem to-tre eksempler som kan understøtte deres ideologier/teorier og bruker dette som bevis selv om det finnes tusenvis av andre eksempler som vil understøtte alle andre spesialisters oppfatning av en situasjon. I dette tilfelle vil jeg nok heller tro på tusenvis av medisinske eksperter enn en psykolog når det gjelder å vurdere om covid-19 er reell eller ikke og om de tiltak som er tatt i f.eks. Thailand. New Zealand og Norge har gitt ønskede resultater. Se på de land som har fulgt konspirasjonsteoretikernes oppfatning av virkeligheten, som f.eks. Brasil. Det er ingen tvil om at jeg heller ville bodd i Norge, New Zealand eller Thailand. De som påstår at kappløpet om å finne en vaksine ikke har noe for seg og er kun skapt av farmasøytiske selskaper/kapitalister for å tjene penger må nok se litt bakover i historien og se at vaksiner har bevist sin effektivitet, ref. vaksiner mot polio, tuberkulose, trippelvaksinen mot tradisjonelle barnesykdommer osv. At gjennomsnittlig levealder øker og barnedødeligheten minker i verden skyldes mer bruk av effektive vaksiner enn at folk spiser sunnere. Jeg skjønner derfor ikke at noen kan være imot at det gjøres forsøk på å finne en vaksine mot covid-19. Det vil jo være frivillig å la seg vaksinere.

  Liker

  • Det er nok ikke bare én psykiater mot 1000-vis av medisinske eksperter her. Hvis du påstår dette i ramme alvor, har du ikke fulgt med i timen. Temmelig mange medisinske eksperter har stått fram og sagt at de tiltakene som bl.a. er gjort av Norge er fullstendig høl i hue. Ikke bare har de vært uvirksomme, men faktisk svært samfunnsskadelige. Her er noen medisinske eksperter som stod fram helt i begynnelsen av denne påståtte pandemien:
   https://www.zerohedge.com/geopolitical/12-experts-question-covid-19-panic

   Eller ta disse to legene som bretter ned buksene på hele svindelen ved å analysere tallene helt konkret – altså to leger som har sett dette gjennom vitenskapelige briller. Det har nemlig ikke vært noen eksess mortalitet:
   https://www.bitchute.com/video/etGPsBJygF9t/

   All fornuft tilsier at man ikke forsøker ramme en hel befolkning – den enorme majoritet – for å beskytte noen komparativt få. Det trodde jeg virkelig alle ville skjønne, men de som står bak hele denne svindelen har unektelig lyktes med å innbille de aller fleste at hele samfunnet måtte dolkestøtes for å få bukt med Covid 19. I USA har selvmordsstatistikken skutt i taket, så hvor mange har de drept med disse absurde isoleringstiltakene? Det er samme logikk bak disse smittevernstiltakene som å jakte ned hele Norges reve-bestand for å beskytte 10 høner. Hvorfor ikke gjerde inn hønene istedenfor???

   Hva med alle tomme sykehus rundt om i Europa – hvor ble det av alle de Covid-19 syke? Hva med det faktum at de ikke vet hva det er testen slår ut på? (Denne DNA-sekvensen kan like så godt stamme fra kroppen til de hvor prøvene ble hentet fra). Det ER så mange usikkerhetsmomenter, at det grenser til det lattervekkende.

   Du bør nok åpne opp for at dette er en svindel. Altfor mange ting peker i den retning.

   Hva angår vaksiner, tror jeg du skal lese litt mer om akkurat det. Vi hadde sluttet å dø av f.eks. «barndomsverstingen» meslinger FØR vaksinen kom på markedet. Det samme gjaldt skarlagensfeber, som vi aldri har hatt noen vaksine imot (fordi de ikke greide lage en slik vaksine). USA har kanskje den tyngst vaksinerte befolkningen i dag med hele 72 injeksjoner ved 18 års alder. USA har også en av verdens høyeste grader av spebarnsdødelighet. Så hvor viktig er egentlig vaksinene? Hvorfor tør ikke legemiddelindustrien å gjøre studiet der man sammenligner generell helsetilstand mellom helt uvaksinerte og full-vaksinerte voksne? Dette studiet har det vært skreket etter i mange tiår nå, og det kunne jo punktert hele debatten. Men dette studiet kommer aldri. Hva er det som forsøkes skjult?

   Du må jo heller ikke forveksle folkehelse og levealder. Vi har lengre levealder nå som følge av at de har funnet noen kjemikalier som får et slitent hjerte til å pumpe noen år ekstra, men folkehelsa er jo katastrofalt dårlig sammenilgnet med tidligere. For eksempel er kreft og – ikke minst – hjerte-kar sykdom FORBI epidemisk nå.

   Liker

 2. smurfen11

  øss, et regimetroll dukker opp, eller slave heter det vel når man jobber gratis for ultra milliardærer for å gjør de enda rikere.
  Du henviser til Brasil BB ? Det var en stor nyhetssak i MSM eller fake news media til makteliten som det faktisk er. En gruppe ekte journalister kjørte rundt og besøkte alle sykehusene i Brasil der det var rene krigstilstander ifølge media imperiet til makteliten. Fakta var at sykehusene i Brasil var helt tomme, ikke en enste Covid 1984 pasient, alt var bare løgn. fra A til Å. En super skam av dimensjoner.
  Samme i USA og andre land.
  Så hva med alle døde sier sikkert du ? Vel.. …begravelsebyråene går konkurs, langt færre døde enn normalt, alle som dør av hjerteinfarkt, kreft, drukning, bilulykker mm blir registrert som Covid 1984 dødsfall.
  Land uten tiltak har ingen døde som Syria, Hviterussland, en rekke Afrikanske land mm.

  Alt er en skam fra makteliten for global takeover, det er minst 15 år siden jeg skrev de første artiklene mine om hva som skulle skje i 2020. Det er nøyaktig samme familier og megaselskaper som står bak dette forsøket på å skape Det Tredje Rike 2 som satte opp det Tredje Rike 1. IG Farmen, IBM, Prescot Bush, Rothchilds, Rockefeller, Henry Ford og mange flere.
  Sist så kjemper folk imot, denne gangen så klapper dem. En mRNA pg DNA vaksine vil utslette menneskeheten og gjøre alle til hybrider som er lette å kontrollere.

  Angående konspirasjonsteoriene dine om de fantastiske vaksinene så har hver eneste en av dem vært en katastrofe av dimensjoner. Alle sykdommene vaksiner liksom skulle utrydde var borte da vaksineringen startet, såpe og rent vann heter mirakelet. Meslinger var en helt ufarlig barnesykdom mange ønsker helt til vaksinen kom, da ble den livsfarlig over natten, det handler kun om makt og penger slik som alltid.
  Polio vaksinen var infisert med det kreftfremkallende apeviruset SW40 der 600 000 Nordmenn ble smittet, 100 millioner på verdenbasis. Hjernehinne vaksinen til Norge var en enda større katastrofe som førte til at Norge ble saksøkt av New Zealand, titusener av Norsk ungdom fikk sine liv ødelagt, $vinevaksinen likeså, MMR gir en lang rekke autoimmune sykdommer. snart er alle autister.
  Livmorhalsvaksinen gav ME mm. og sånn kan man forsette og forsette .. Vaksinekartellene er eneste bedrifter som er fritatt for å kunne saksøkes .. …. så det er latterlig å tro at de vil produsere en trygg vaksine, det handler jo om profitt på medisiner på alle bivirkningene.

  Men så klart, i din verden så er det å tjene penger en skumme konspirasjonsteori.
  Ordet konspirasjonsteori betyr alt som avviker fra maktelitens løgner og en konspirasjonsteoretiker er en mentalt frisk person som ikke tror på maktelitens løgner. mao er en konspirasjonsteori en faktabekreftelse.
  En konspirasjon derimot er når 2 eller flere personer samles uten at offentligheten har innsyn. noe som skjer i 99,99% av tilfellene i det private og oftere og oftere i det offentlige, stadig mer blir unndratt offentlighetsloven.
  Google de enorme maktmøtene som er 100 ganger større en OL og VM i fotball tilsammen, Bilderberg, Bohemian Grove, Council on Foreign Relations, Committee of 300 mm
  Mediene du stoler på har aldri vært til stede å dekke så mye som et eneste ord fra disse super møtene der fremtiden vår blir skapt av super psykopatene.

  Men i din verden så er en vaksine trygg vist man klarer å tie de millioner av vaksineofrene. litt samme tankegang som en kjent tysk figur med bart.

  En stor tak til fantastiske Are og Kiri 😀
  Klart jeg skal vippse over, denne bloggen var genial, alle de store gigantene til makteliten vil nå slette alt og alle som ikke tror på løgnene deres, dermed så er eneste trygge stedet man kan dele informasjon blogger og nettsteder.

  Hør hva legene selv sier, tusenvis av leger har gått ut og avslørt bløffen.

  Liker

  • Hei, takk for rosen Mr. R… 🙂 Vi kjenner vel hverandre, du og jeg (Are). Stå på du også, for du er en viktig informant selv!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: