expose_bill_gates_action_day
Ingelin ber Bill Gates og hans tvangsvaksinering dra dit peppern gror!
are_thmb_fin
Are

En artikkel av den mer uhøytidelige men allikevel viktige sorten. 13. juni var den offisielle handlingsdagen «eksponér Bill Gates». I den forbindelse kan dere her se et knippe gode venner av Kiri og meg gjøre det klart for en hel verden hva vi, befolkningen, synes om denne påståtte filantropen og hans vaksiner. Vi blir ikke hørt av vår politiske ledelse, for vi har ikke noe demokrati her til lands. Vi har derimot et korruptokrati, med en regjering som er kjøpt og betalt av storindustri og styrtrike, skruppelløse demoner i dress. En maktkabal.

La dere inspirere til å sette ned foten mot medisinsk fascisme i form av tvungen vaksinering. Det er uhørt at regjeringen har raslet med sabelen og truet befolkningen med dette. Og det er også pinlig at ikke flere gode nordmenn reagerer ovenfor diabolske planer som dette. Når staten forsøker å overta eierskapet over kroppene våre – den mest selvskrevne privateiendom – da er det på tide at befolkningen graver hælene i bakken.

Take it away Heiko, Ingelin, Nipe med flere! Vi står sammen med dere og tar avstand fra Bill Gates og resten av herskerpakket – inkludert vår egen stat og regjering. Jeg sier som Nipe: «Kill-Bill Gates, go to jail!»

 

underskrift_are_blaa

————————————
Hjelp oss å holde liv i denne bloggen. All skrivingen tar mye tid, så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver og vil støtte oss med en slant, blir vi glade for det. I så fall kan du sende enten via vipps til 98230377 eller via Paypal evt. nettbank ved å klikke HER.

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame