Dette er uhøytidelig og knappest for en artikkel å regne. Det var altså søndagskvelden den 21. juni 2020 at min og Kiris bror i ånden, Bjarte, kom ramlende innom. Nå farter han rundt her på Vestlandet på en ukeslang ferie fra jobben innen helse- og omsorg. Bjarte jobber veldig mye, langt mer enn bare 100%, så dette var en høyst velfortjent pust i bakken for hans del. Med seg i sekken hadde Bjarte noe godt og rødt vi kunne skåle med, og nettopp denne røde drikken KAN ha vært utslagsgivende for at vi tør poste dette videoklippet… Jeg er ikke sikker, så jeg sier KAN. (For muligens er vi tøffe nok i utgangspunktet, uten å måtte drikke oss til mote).

Kun én «teik», og da blir det sånn:

 

————————————
Hjelp oss å holde liv i denne bloggen.
Vi nyter å skrive fordomsfritt om tema vi anser for å være viktige (og litt tant og fjas), men det tar mye av tiden vår. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98230377 eller via Paypal evt. nettbank ved å klikke HER.

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame