Av Are.

Sjekk hvem som ville bli medlem i gruppa vår:

faktisk_no_fin

Så sjarmerende… Men vi tenker likevel ikke å slippe denne påståtte faktasjekkeren inn i gruppa vår. Faktisk.no er eid av de samme media (Dagbladet, TV2 m.fl.) som har ført det norske folk bak lyset over altfor mange år, og har nå fått blankofullmakt til å kunne korrigere og sensurere det som nordmenn skriver på Facebook.

«Faktasjekkerne» i Faktisk.no har trolig funnet det vi publiserer kompromitterende på vegne av storkapitalen som eier de, at de nå ville bli medlem av gruppa vår. Slik tenker kanskje Faktisk.no å kunne kommentere i gruppa og «korrigere» det som skrives til noe som behager eierne. For Faktisk.no har en svært klar agenda som går ut på å beskytte interessene til aksjeeierne i de storindustriene som finansierer foretaket. Det er åpenbart at vår sivilisasjon har blitt en stinkende sump av løgn og korrupsjon, og som sådan er faktasjekkeren faktisk.no ikke mer enn en lakei for kreftene bak all denne misantropien.

Måten faktasjekkerne i Faktisk arbeider for de kapitalistiske gigantene, er ved å torpedere all informasjon som kan redusere inntektene deres. Herskerpakket bak den FN-ledede nye verdensordenen har alltid ansett kontroll av informasjonsflyten for å være av største viktighet.

Men Fakta.no slipper ikke inn i Facebook-gruppa vår med sin samfunnsfiendtlige innsats. Så får vi heller se om hevnen deres blir søt, f.eks. ved at mange av våre artikler postet på Facebook vil komme med «faktasjekk-advarsler» signert Faktisk.no. Eller at gruppa vår stenges ned. Vi går i så fall ned med flagget til topps og hevede hoder!

Den som lever får se… 

underskrift_are_blaa

————————————
Hjelp oss å holde liv i denne bloggen.
Vi nyter å skrive fordomsfritt om de tema vi anser for å være viktige (pluss litt tant og fjas), men dette tar mye av tiden vår. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98230377 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame